Diendoek

De litho's zijn de perfecte aanvulling die elke ober nodig heeft in zijn uniform, daarom willen we u in MonoUso een aantal speciale litho's van superieure kwaliteit en met verschillende toepassingen aanbieden.

Van het linnengoed van de ober tot de linnen omslag met een dobbelsteen voor de fles.

Deze litho's worden gepresenteerd in voorgesneden rollen om het gebruik en de opslag ervan te vergemakkelijken.

Bied een elegante en efficiënte service met onze oberslitho

Kies je eigen en geef een ander tintje aan je roomservice!

Actieve filters

  Als u een van degenen bent die op zoek zijn naar een onberispelijke, eersteklas service zonder gebrek aan details, dan zijn deze horecalithografieën het perfecte product voor u. Gebruik ze om je handen te beschermen tegen de hitte van de gerechten of om elegant op te rollen op wijn- en champagneflessen.
   Cateringzooi zal u helpen om te voorkomen dat druppels uw tafellinnen besmeuren en zelfs om mogelijke incidenten met gasten te voorkomen bij het serveren van drankjes en gerechten.

  • 100 % Katoen
  • Voorgesneden rollen
  • Maximaal absorptievermogen
  • Wasbaar
  • Volgens de hoteletiquette moet het oberslied elegant om de linkerpols van de ober worden gewikkeld. Als het vuil wordt, moet het worden vervangen door een schoon exemplaar of opgevouwen zodat de vlekken niet zichtbaar zijn.

   Een hotel- en cateringstrooisel moet altijd schoon zijn. Tot een paar jaar geleden waren de litho's van de ober wit, vanwege de netheid en zuiverheid die deze kleur uitstraalt. Nu, met de nieuwe trends in de catering en dankzij de meest avant-garde chef-koks en hun concepten van "urban dinners" zijn de litos geëvolueerd naar donkere kleuren waar de favoriet zwart is.

   Bij de zwarte hotel- en cateringlitho zijn de vlekken niet zo zichtbaar en gaat de litho veel langer schoon.

  Of het nu gaat om een klassieke of moderne trend, de horecalitho zal nooit uit de mode raken en zal de perfecte aanvulling zijn op de uniformen van de kelners. Aarzel niet, haal je lito!

  Bekijk meerZie minder