Producttype

Kleur

Katoenen doek voor horeca

Bits zijn de perfecte aanvulling op het uniform van elke kelner. Ze helpen u voorkomen dat druppels vlekken maken op het tafellinnen en voorkomen zelfs mogelijke incidenten met eters bij het serveren van dranken en gerechten. Daarom bieden wij u bij Monouso een uitgelezen selectie die wordt gekenmerkt door:

  • Voorgesneden rollen: voor gebruiksgemak en opslag.
  • Maximale absorptie: ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een maximale absorptie bieden.
  • Verschillende kleuren: we hebben een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat u de slabbetjes kunt afstemmen op het uniform van uw personeel.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Katoenen doek voor horeca


Actieve filters

Elegante service met katoenen doek voor de horeca

In de wereld van de horeca kunnen kleine details het verschil maken. Daarom zijn de ober slabbetjes van Monouso een uitstekende keuze als aanvulling op het uniform van uw bedienend personeel. Deze slabbetjes zien er niet alleen stijlvol en professioneel uit, maar hebben ook een aantal praktische toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van horeca slabbetjes is hun absorptievermogen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze slabbetjes in staat om grote hoeveelheden vloeistof te absorberen, waardoor ze ideaal zijn voor het beschermen van tafellinnen en het voorkomen van mogelijke incidenten bij het serveren van drankjes en gerechten.

De slabbetjes voor barmannen worden geleverd op voorgesneden rollen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en op te bergen zijn in de zaak. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van schone, serveerklare slabbetjes, want u kunt ze gemakkelijk naar behoefte snijden en ze georganiseerd op de rol bewaren. Ze onderscheiden zich ook door hun duurzaamheid, ze zijn ontworpen om constant gebruik in de dagelijkse bediening te weerstaan en als er te veel vlekken op komen, geen nood. Ze zijn wasbaar!

Als u een van degenen bent die op zoek zijn naar een ongerepte, eersteklas service waar het niet ontbreekt aan details, dan zijn deze hospitality lites het perfecte product voor u. Gebruik ze om uw handen te beschermen tegen de hitte van de gerechten of om uw flessen wijn en champagne elegant op te rollen.

Protocol van de horeca katoenen doek

Volgens de horeca-etiquette moet de horeca-lite elegant om de linkerpols van de kelner worden gewikkeld. Wanneer hij vuil wordt, moet hij worden vervangen door een schoon exemplaar of zo worden gevouwen dat de vlekken niet zichtbaar zijn.

Een kelner's lito moet altijd brandschoon zijn. Tot een paar jaar geleden waren kelnersdoeken wit, vanwege de reinheid en zuiverheid die deze kleur uitstraalt. Nu, met de nieuwe trends in de horeca en dankzij de meest avant-gardistische koks, zijn de oberdoeken geëvolueerd naar allerlei kleuren, waaronder donkere kleuren, waarbij zwart het populairst is.

Bekijk meerZie minder