Bamboe kommen

De Bamboe Borden, gemaakt van 100% natuurlijke bamboe, zijn een ideale optie om de meest veeleisende tafels af te maken zonder de zorg voor het milieu uit het oog te verliezen. Onder een zeer oosterse vormgeving zijn deze Ecologische Kommen ideaal om voorgerechten, salades, soepen of rijstporties in te bewaren en bieden ze een onovertroffen kwaliteitsservice. De biologisch afbreekbare bamboe borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen zich aan elke situatie aan waar het gebruik van een oven of magnetron niet nodig is, omdat dit materiaal bestand is tegen een temperatuur tot 70ºC. 

Actieve filters

    Serveer en presenteer uw beste recepten op de meest elegante manier en met respect voor het milieu, nu is het mogelijk met deze 100% Natuurlijke Bamboe Borden, vrij van alle giftige chemicaliën. 

    De Organische Bamboe Borden kunnen onder een prachtig oosterse vormgeving soepen, rijst of salades bevatten in de meest veeleisende tafels, maar dit is nog niet alles! Dankzij hun productie in Bamboe, gecatalogiseerd als een van de meest resistente materialen ter wereld, zijn deze Herbruikbare Kommen robuust en zeer stabiel, zodat ze een comfortabele service van de hoogste kwaliteit bieden. 

    De Biologisch afbreekbare Bamboe Borden worden veel gebruikt in restaurants, hotels en catering en vereisen nauwelijks onderhoud. Ze kunnen worden aangepast aan elke situatie waarin het gebruik van een oven of magnetron niet nodig is, omdat dit materiaal bestand is tegen temperaturen tussen -5ºC en +70ºC.

    De Bamboe Borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten. Het zijn composteerbare zakken die, onder specifieke milieu- en temperatuursomstandigheden, zonder reststoffen kunnen worden afgebroken.

    Bekijk meerZie minder