Suikerriet kommen

De Wegwerpbare Composteerbare en Biologisch afbreekbare Suikerriet borden worden gemaakt van de resterende bast zodra de boeren het suikerriet uitpersen om de suiker te extraheren. Ideaal voor het aanbieden van bouillons, desserts en snacks bij elke receptie, deze kommen zijn 100% milieuvriendelijk en kunnen worden verwarmd in de magnetron.

Actieve filters

    Bij MonoUso zijn we experts in het aanbieden van alle opties in wegwerpservies voor uw feesten, zodat u de stukken kunt kiezen die het beste passen bij uw voorkeuren en behoeften. Als u op zoek bent naar kwaliteit en betaalbare biologische suikerriet kommen, dan hebben wij de beste oplossingen voor u met deze suikerriet kommen.

    Ze hebben allemaal een grote weerstand en zijn 100% waterdicht, zodat u er probleemloos voedsel in kunt serveren met bouillons en sauzen; zowel koud als warm. Ze zijn geschikt voor het verwarmen in de magnetron en ook voor het invriezen! En ze kunnen perfect worden gecombineerd met andere ecologische gebruiksvoorwerpen zoals bestek, glazen, dienbladen, borden en biologisch afbreekbare verpakkingen.

    Binnen ditzelfde assortiment bieden wij u ook de meest geavanceerde optie op het gebied van borden, de Wasara Collection kommen. Met een minimalistisch Japans design zijn ze het nieuwste op het gebied van luxe wegwerpservies; gemaakt van suikerriet en bamboe bagasse, ze zijn volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

    Bekijk meerZie minder