Palmblad kommen

Deze prachtige Palmblad Borden, met een houtachtige uitstraling, zijn het meest essentiële ecologische alternatief voor de levende natuur dat u kunt vinden in onze catalogus van biologisch afbreekbare borden. Van het blad zelf kun je zien hoe de gekleurde teertjes de natuurlijke wortels laten zien waarvan ze zijn gemaakt. Hun grote kwaliteit en weerstand maken ze producten die, in hun specifieke gebruik, herbruikbaar zijn. Maak uw ecologische tafel compleet met Suikerriet borden, Houten Bestek of Ecologische Papieren Servetten.

Actieve filters

    Gemaakt van hetzelfde palmblad, na te zijn gewassen en gedroogd, worden deze bladeren in vorm geperst, zonder chemische toevoegingen, waardoor er 100% ecologische Palmblad Borden ontstaan.

    Ze zijn op een natuurlijke manier gemaakt, hun kleur wordt bepaald door de fysionomie van het blad zelf. Velen van hen hebben donkerdere strepen, wat hen een grote schoonheid geeft; elk stuk is uniek.

    Deze wegwerpborden kunnen dankzij hun stijfheid en weerstand zowel in de magnetron als in de vriezer gebruikt worden en ze laten alle soorten voedsel toe, of het nu gaat om vloeistoffen of vaste stoffen.

    Bij MonoUso kunt u Palmblad Borden kopen in verpakkingen of dozen, afhankelijk van het volume dat u nodig heeft; wij passen een korting van 20% toe op de dozen. We verkopen aan zowel particulieren als bedrijven en we leveren binnen 48 uur!

    Bekijk meerZie minder