Biologisch afbreekbare rechthoekige dienbladen

De Biologisch afbreekbare dienbdienbladenn, ook wel Ecologische dienbdienbladenn genoemd, zijn perfect om voedsel op een zeer duurzame manier te presenteren. Zonder de zorg voor het milieu te vergeten, bieden deze Biologische Wegwerpbare dienbdienbladenn u de mogelijkheid om een elegante en verfijnde tafel te presenteren in elke catering, evenement of feest. Suikerrietdienbladen, bamboedienbladen, houten dienbladen, chinetpulpdienbladen, palmblad dienbladen, kartonnen dienbladen, papieren beklede dienbladen, kartonnen dienbladen met handgrepen en kartonnen Fast Food-dienbladen, maken een reeks biologisch afbreekbare dienbladen compleet die gebruikt en weggegooid kunnen worden. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en afwerkingen, onze Ecologische dienbdienbladen passen zich aan elke behoefte aan.

Denk geen twee keer na en laat u betoveren door de MonoUso Biologische dienbladen!

Actieve filters

Suikerriet Dienbladlen

De Suikerriet Dienbladen zijn milieuvriendelijk, ecologisch, resistent en geschikt voor gebruik in microgolven. Verkrijgbaar in twee kleuren, Witte Suikerriet dienbladen en Natuurlijke Suikerriet dienbladen, zullen deze Organische dienbladen zich aanpassen aan elke behoefte. Kies tussen vierkante wegwerpschalen, ronde wegwerpschalen, ovale wegwerpschalen en schalen met compartimenten, ze vormen een breed assortiment aan organische schalen die na hun gebruiksduur in twee maanden kunnen worden afgebroken.

Bamboe Dienbladen

De Bamboe dienbladen zijn gemaakt van bamboe die gethermoformeerd is bij 100ºC, wat ze de titel van 100% biologisch afbreekbare dienbladen geeft. Geef uw tafel een oosters tintje met deze robuuste, resistente, in het oog springende en aangenaam aanvoelende Ecologische dienbladen, zodat geen enkel restaurant onverschillig blijft. De Bamboe dienbladen zijn perfect voor catering, evenementen en feesten waar het gebruik van oven en magnetron niet nodig is, omdat de Bamboe Organische dienbladen slechts tot 70ºC kunnen weerstaan.

Deze Biologische dienbladen breken binnen 4 tot 6 maanden volledig af tot een natuurlijke meststof.

Houten boottrays

De presentatie van een gerecht is de laatste stap, maar niet de minst belangrijke. Of het eten op een of andere manier wordt geserveerd zal bepalen of het er meer of minder aantrekkelijk uitziet. Als u wilt breken met de routine en uw gerechten op een originele manier wilt presenteren, zijn de houten dienbladen voor u ontworpen.

Rechthoekige houten dienbladen

De Houten Dienbladen geven uw presentaties een mooie uitstraling. Deze zijn het meest ecologische alternatief voor de Traditionele Plastic Dienbladen. Met een fijn en elegant ontwerp zijn deze schalen bestand tegen hoge temperaturen, zodat ze kunnen worden gebruikt om vers gekookt warm voedsel te presenteren en kunnen ze ook worden ingevoerd in ovens, magnetrons, koelkasten en diepvriezers zonder dat het hout uitzet. 

Dienbladen Chinet Wit

Chinet dienbladen, gemaakt van pulp van vormkarton, zijn de beste vrienden van het milieu, omdat ze erkend zijn als composteerbaar en biologisch afbreekbaar gereedschap, in overeenstemming met de Europese norm EN13432. Ons assortiment chinettrays is stijf, bestendig, vetbestendig, magnetronbestendig en is verkrijgbaar in meerdere vormen en maten, zodat ze zich perfect aanpassen aan elke behoefte.

Wat is een biologisch afbreekbaar dienblad?

Biologisch afbreekbaar zijn de wegwerpdienbladen die zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en gemakkelijk te ontleden zijn in een zeer korte tijd. Deze Wegwerpdienbladen hebben het vermogen om zich weer aan te sluiten bij de aarde door de actie van het milieu en zo de natuurlijke regeneratie te bevorderen.

Welk soort biologisch afbreekbare dienbladen hebben we?

Suikerriet dienbladen: Ook bekend als 'Sugar Fiber dienbladen of Bagasse dienbladen', ze onderscheiden zich door hun gladde en elegante afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in twee tinten, wit en natuurlijk, en hebben het voordeel dat ze biologisch afbreekbaar zijn voor de magnetron, geschikt voor de oven, maar niet voor de vriezer, en bestand tegen oliën en vetten. Biologisch afbreekbare suikerrietdienbladen zijn in staat om in twee maanden tijd te worden afgebroken.

Bamboe dienbladen: Bamboe Wegwerpdienbladen zijn gemaakt van 100ºC gethermoformeerde bamboe. Ze zijn perfect voor situaties waarin het gebruik van oven en magnetron niet nodig is, aangezien deze biologisch afbreekbare dienbladen slechts tot 70ºC kunnen worden gebruikt. Als ze eenmaal hun levensduur hebben bereikt, ontbinden deze composteerbare dienbladen zich volledig in 4 of 6 maanden en worden ze een natuurlijke meststof.

Houten dienbladen: Ecologische Houten dienbladen zijn elegant, decoratief en hebben een hoge kwaliteit. Hoewel ze een mooi ontwerp hebben, zijn deze biologisch afbreekbare dienbladen geschikt voor gebruik in ovens, magnetrons en diepvriezers, omdat ze bestand zijn tegen temperaturen boven 200ºC. Maar dit is nog niet alles! Ze zijn ook perfect bestand tegen vetten en oliën en zijn gemaakt van bomen die speciaal voor hun productie zijn geplant, en met een zeer gecontroleerde kap.

Chinet Pulp dienbladen: 'Fiber Pulp dienbladen of Cellulose Pulp dienbladen' zijn het alternatief voor wegwerpkartonnen platen. Milieuvriendelijk, Chinet dienbladen zijn duurzaam maar licht van gewicht en zijn Microgolfbakjes.

Palmblaadjes: Palmblaadjes zijn het meest compleet wat betreft de weerstand. Ze zijn gemaakt van de natuurlijk gevallen bladeren van Areca-palmbomen en kunnen worden gebruikt in de oven, magnetron en vriezer; ze zijn bestand tegen vetten en oliën en, met zorgvuldig wassen, zijn deze Ecologische dienbladen herbruikbare dienbladen.

Kartonnen dienbladen: kartonnen dienbladen met handgrepen en fastfoodkartonnen dienbladen: Deze Kartonnen dienbladen hebben alle basiseisen op het gebied van hygiëne en ecologie. Vervaardigd met hoogwaardige materialen tegen een economische prijs, zijn deze Kartonnen dienbladen geschikt voor magnetron en oven, en zijn bestand tegen vetten en oliën.

Als aanvulling op deze Biologisch afbreekbare dienbladen kunt u gebruik maken van de Papieren dienbladen en in onze catalogus de rest van de ecologische producten die we hebben zoals raadplegen: Biologisch afbreekbaar bestek, biologisch afbreekbare platen, suikerrietbekers en gerecyclede papieren servetten.

Bekijk meerZie minder