Rechthoekige houten dienbladen

De Houten Dienbladen geven uw presentaties een mooie uitstraling. Deze zijn het meest ecologische alternatief voor de Traditionele Plastic Dienbladen. Met een fijn en elegant ontwerp zijn deze schalen bestand tegen hoge temperaturen, zodat ze kunnen worden gebruikt om vers gekookt warm voedsel te presenteren en kunnen ze ook worden ingevoerd in ovens, magnetrons, koelkasten en diepvriezers zonder dat het hout uitzet. 

Actieve filters

    Onze Houten dienbladen, 100% natuurlijk, zijn gemaakt van populierenhout en zijn de meest ecologische oplossing om de atmosfeer te beschermen, omdat het Wegwerpbare dienbladen zijn die zeer snel degraderen zonder te verontreinigen.

    In verschillende maten kunnen deze biologisch afbreekbare dienbladen in de vriezer worden geplaatst, zonder dat het hout uitzet, en in de oven, zonder dat het hout brandt. Ze zijn zeer resistent en stijf en geven uw evenement een vleugje onderscheiding en duurzaamheid.

    U kunt uw ecologische presentatie vervolledigen met het brede gamma van biologisch afbreekbare producten die u vindt in onze catalogus: Glazen, Borden, Tassen, Bestek, enz.

    Bekijk meerZie minder