Kartonnen Serveerplateau

Kartonnen dienbladen met handvaten zijn de beste manier om een assortiment taarten, snacks of een heerlijke taart te presenteren. Deze Wegwerpbare dienbladen zijn ideaal voor uw bakkerij of voedingsbedrijf. Gemaakt van karton met een doorlaatbaar bad, ze zijn zeer resistent, buigen niet en lekken niet gemakkelijk. De MonoUso dienbladen met handvaten zijn biologisch afbreekbare dienbladen die de beste optie zullen worden bij het serveren van een snack, een verscheidenheid aan gebak of de taarten die het zoete einde zullen worden van elk evenement of feest dat de moeite waard is.

Actieve filters

    In onze catalogus bieden wij u een breed assortiment aan mogelijkheden om uw taarten in de best mogelijke ondersteuning te serveren, onze Kartonnen dienbladen met handgrepen. In verschillende groottes, bieden wij u een gevarieerd aanbod, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw zakelijke behoeften.

    Onze Metallic dienbladen met handgrepen zijn een luxe bij het serveren van een catering of het presenteren van snoepjes of canapés. Alle wegwerpschalen met handgrepen zijn zeer resistent, omdat we ze maken met materialen van topkwaliteit; zo kunt u zware voedingsmiddelen serveren zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze breken of barsten. Bovendien voorkomen ze dat je het keukengerei moet schrobben als het feest voorbij is, omdat het wegwerpbakjes zijn.

    Om uw afhaalservice af te ronden, aarzel dan niet om onze sectie Voedselverpakking te bekijken, waar u alles vindt van Plastic, Schuim of Kartonnen verpakkingen tot Suikerriet, Aluminium en Take-Away Verpakkingen.

    Bekijk meerZie minder