Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Materiaal

Kleur

Kartonnen Dienbladen met Handvatten

Kartonnen Dienbladen met handgrepen zijn de beste manier om taarten, gebak en allerlei hartige lekkernijen te presenteren. Door hun veelzijdigheid en functionaliteit zijn ze ideaal voor levensmiddelenbedrijven in het algemeen en banketbakkerijen in het bijzonder.

Door kartonnen trays met handgrepen te kopen die voorzien zijn van een doorlaatbare coating, krijgt u een bestendige oplossing die niet buigt en geen vocht doorlaat, zodat uw presentaties er altijd perfect uitzien.

  • Ideaal voor zoete en hartige proeverijen.
  • Gemakkelijk te monteren
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Kartonnen Dienbladen met Handvatten


Actieve filters

In onze catalogus bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden om uw taarten op de best mogelijke manier te serveren, en onder hen springen onze kartonnen dienbladen eruit. Dankzij hun speciale dikte zijn ze zeer resistent en kunt u ze gebruiken voor een groot aantal verschillende gerechten: van zoet tot hartig. Het proefbakje dat zich aanpast aan de behoeften van uw bedrijf!

Dankzij de vervaardiging met materialen van topkwaliteit kunt u met deze wegwerpdienbladen in alle vertrouwen zware levensmiddelen serveren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze barsten of breken. En omdat ze voor eenmalig gebruik zijn, hoeft u ze na het feest of evenement niet af te wassen.

Onze metalen kartonnen dienbladen met handgrepen zijn handig bij het serveren van catering of het presenteren van snoep of hapjes op een beursstand. Als u voedsel moet vervoeren van uw bedrijf naar de plaats waar de proeverij wordt gehouden, vergeet dan niet dat u bij Monouso biologische bakjes kunt vinden met gemakkelijk te sluiten deksels, om ze veilig te vervoeren.

Bekijk meerZie minder