Bakkerij Bakjes en Schaaltjes

De Kartonnen Taartbakjes en Borden zijn de beste display geworden voor het serveren van die lekkernijen waar de meest zoetekauwen van houden. In kleinere formaten, zoals Cake Borden, of grotere formaten, zoals Profiteroles of Snoep bakjes, zijn deze Kartonnen Schalen ideaal voor gebak, desserts en ontbijt, een perfecte oplossing voor uw presentaties.

Actieve filters

    In MonoUso weten we dat niet al onze klanten dezelfde behoeften hebben en dat het onze plicht is om ze allemaal tevreden te stellen, daarom bieden we u deze selectie van Taartgerechten en Taartbakjes, van verschillende grootte, aan om zich aan te passen aan uw vraag.

    Deze Wegwerp Dienbalden zijn gemaakt van zeer stevig karton, ze buigen niet gemakkelijk en lekken niet gemakkelijk. Ronde, vierkante en rechthoekige bakjes, ideaal voor het serveren van een groot aantal taarten of profiteroles zonder angst om te breken of te barsten.

    Kartonnen Cake Schaaltjes zijn uitstekend geschikt voor zowel bakkerijen als particulieren.  En als u andere soorten Taartenverpakkingen nodig hebt, aarzel dan niet om ons assortiment Taarten- en Taartdozen, Snoep- en chocoladedozen en Cupcake- en Muffindozen te bekijken.

    Bekijk meerZie minder