Palmblad rechthoekige Borden

Onze Palmblad dienbladen zijn volledig biologisch afbreekbaar omdat ze gemaakt zijn van 100% plantaardig materiaal met de zenuw van het blad. Met een aangename en stijve textuur hebben hun ontwerpen donkerdere strepen die ze mooi en uniek maken. Palmblaadjes zijn het meest ecologische en hygiënische product dat u kunt vinden, omdat het wegwerpproducten zijn die u kunt gebruiken en weggooien, vooral voor mensen die zich inzetten voor het milieu. Hoewel ze in bepaalde gevallen meer dan één gebruik toegeven vanwege hun weerstand en samenstelling.

Actieve filters

    Alsof het eten uit het blad zelf wordt geserveerd, kunnen onze Palmblaadjes worden beschouwd als een van de meest natuurlijke producten die in onze catalogus worden tentoongesteld. Zonder chemische toevoegingen of compressies ziet u hoe de strepen van de tak zelf voor uw ogen worden getekend bij het bekijken van de dienbladen.

    Deze biologisch afbreekbare dienbladen zijn bestand tegen hoge en lage temperaturen en zijn ideaal voor een tuinbarbecue of elk soort buitenevenement.

    Als u deze dienbladen wilt aanvullen met 100% natuurlijke producten uit hetzelfde assortiment, aarzel dan niet om onze catalogus Palmblad Borden and zakken te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder