Suikerriet Dienbladlen

De Suikerriet Dienbladen zijn milieuvriendelijk, ecologisch, resistent en geschikt voor gebruik in microgolven. Verkrijgbaar in twee kleuren, Witte Suikerriet dienbladen en Natuurlijke Suikerriet dienbladen, zullen deze Organische dienbladen zich aanpassen aan elke behoefte. Kies tussen vierkante wegwerpschalen, ronde wegwerpschalen, ovale wegwerpschalen en schalen met compartimenten, ze vormen een breed assortiment aan organische schalen die na hun gebruiksduur in twee maanden kunnen worden afgebroken.

Actieve filters

  De Suikerriet dienbladen zijn een perfecte ecologische oplossing als het gaat om het invullen van een Ecologische Wegwerp dienbladen; want met deze Biologische dienbladen kunt u elk soort voedsel presenteren en serveren, of het nu koud of warm, vast of vloeibaar is.

  Verras uw gasten en laat niemand onverschillig met deze Organische dienbladen van grote kracht en kwaliteit, want ze zijn geschikt voor gebruik in magnetrons en kunnen vetten en oliën bevatten.

  Waar komt dit materiaal vandaan?

  Suikerriet is, zoals de naam al aangeeft, ontstaan uit de planten waaruit suiker wordt gewonnen. Wanneer boeren het riet uitknijpen om sacharose te verkrijgen, blijft het een nutteloze verspilling waarvan de verbranding schadelijk is. Op deze manier maken we gebruik van de overtollige schors om de Suikerriet dienbladen te produceren. Dankzij dit fabricageproces zijn onze Suikerriet dienbladen 100% biologisch afbreekbaar, die op een natuurlijke manier vergaan na 180 dagen verwijdering. 

  Ronde ecologische dienbladen, vierkante ecologische dienbladen, ovale ecologische dienbladen en ecologische dienbladen met compartimenten, groot, klein en in twee verschillende kleuren, vormen een breed assortiment aan biologisch afbreekbare wegwerpdienbladen van suikerriet, om zich aan te passen aan elke behoefte. 

  Bekijk meerZie minder