Taartrand kant papier

Papieren deksels zijn de perfecte aanvulling voor het presenteren van taarten in plastic wegwerpschalen of biologisch afbreekbare schalen. Onze Papieren Lades zijn vervaardigd in litho-kwaliteit en hebben een rechthoekige vorm. Deze Cake Doilies hebben een prachtig motief waardoor ze perfect geschikt zijn voor de presentatie van voedsel en zijn te vinden in verschillende formaten: van 14x24 cm Papieren Doillies, tot 40x50 cm Opengewerkte Papieren Doilies.

Actieve filters

    In onze collectie Wegwerpbare Producten voor bedrijven en particulieren hebben we een breed assortiment aan Papieren deksels voor Plastic dienbladen, Biologische dienbladen, PET Presentation dienbladen, Kartonnen dienbladen en Kartonnen dienbladen met handvat.

    Onze Papieren laden zijn een must als u taarten of andere bakkerijproducten gaat serveren. Door de Papyrus Lacy op de Kartonnen dienbladen te plaatsen, bijvoorbeeld, zit de basis niet vast aan de tray en is de presentatie veel eleganter en geraffineerder.

    Al onze Papieren lades zijn wit met een fretwork detail op de rand, die het silhouet van een bloem vormt. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, van de kleine papieren doilies van 14x24 cm tot grote doilies van 40x50 cm. Deze doilies bieden een grote stijfheid, niets te maken met de slechte kwaliteit die breken alleen al door er naar te kijken. Je kunt ze in alle rust manipuleren.

    En als u taarten of taarten op ronde borden wilt serveren, aarzel dan niet om onze rubriek "Papierrollen" te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder