Bamboe Dienbladen

De Bamboe dienbladen zijn gemaakt van bamboe die gethermoformeerd is bij 100ºC, wat ze de titel van 100% biologisch afbreekbare dienbladen geeft. Geef uw tafel een oosters tintje met deze robuuste, resistente, in het oog springende en aangenaam aanvoelende Ecologische dienbladen, zodat geen enkel restaurant onverschillig blijft. De Bamboe dienbladen zijn perfect voor catering, evenementen en feesten waar het gebruik van oven en magnetron niet nodig is, omdat de Bamboe Organische dienbladen slechts tot 70ºC kunnen weerstaan.

Deze Biologische dienbladen breken binnen 4 tot 6 maanden volledig af tot een natuurlijke meststof.

Actieve filters

    Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke wegwerpbare dienbladen voor je feesten, dan zijn de MonoUse Bamboe dienbladen een uitstekende optie om te overwegen. We hebben een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, dus wat u ook zoekt, u vindt het in onze winkel. Rechthoekige Bamboe dienbladen en Vierkante Bamboe dienbladen in groot en klein, vormen een groot assortiment aan Biologische dienbladen waarmee je een zeer persoonlijke Tafelversiering kunt maken, met jouw oosterse tintje.

    Onze Bamboe dienbladen zijn gemaakt van bamboestok, dat wordt beschouwd als een van de meest resistente materialen ter wereld, dus de kwaliteit en robuustheid van deze Organische dienbladen is meer dan gegarandeerd. Dankzij hun 100% natuurlijke samenstelling zullen de Bamboe Organische dienbladen na hun levensduur, in 4 of 6 maanden, ontbinden tot een natuurlijke meststof.

    De Bamboe dienbladen zijn slechts bestand tegen 70ºC, dus ze zijn perfect voor situaties waarin het gebruik van een oven en magnetron niet nodig is. 

    Bekijk meerZie minder