Kartonnen Dienbladen

Kartonnen dienbladen zijn ideaal voor gebak, desserts en ontbijt, een perfecte oplossing voor uw presentaties. Ze worden de beste optie bij het serveren van een snack, een lunch of een diner.

Probeer ze eens!

Actieve filters

  De kartonnen dienbladen zijn perfect voor een comfortabele en eenvoudige presentatie, maar ook glamoureus en elegant. Deze dienbladen zijn perfect voor elk bedrijf, zoals bakkerijen, cafetaria's, restaurants, bars of catering- of degustatiediensten vanwege hun eenvoud en nut.

  VOORDELEN VAN KARTONNEN dienbladen :

  • Praktisch.
  • Comfortabel.
  • Wegwerpbaar.
  • Bestand tegen


  Al onze kartonnen dienbladen zijn zeer resistent, omdat we ze met materialen van topkwaliteit vervaardigen. Op deze manier kunt u zware voedingsmiddelen zoals vlees en vis erin serveren zonder dat u bang hoeft te zijn om te breken of te kraken.

  Bovendien vermijden ze dat je het keukengerei moet schrobben als het feest voorbij is, omdat het wegwerpbakjes zijn. Kartonnen dienbladen uit onze winkel worden de beste optie bij het serveren van een snack aan uw gasten op een praktische, comfortabele en zeer economische manier.

  Deze wegwerpbare kartonnen dienbladen zijn gemaakt met een zeer stevig karton zodat ze niet gemakkelijk kunnen buigen of lekken, het zijn allemaal voordelen!

  Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan opties om de kartonnen dienblad te kiezen die het beste past bij uw zakelijke behoeften. In verschillende vormen, maten en kleuren variëren onze dienbladen van dienbladen met handvatten die handig zijn bij het serveren van een catering, tot rechthoekige en vierkante kartonnen dienbladen; zowel klein als groot, afhankelijk van uw behoeften.

  U vindt op onze website ook een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste past bij de sfeer van uw bedrijf: we hebben gouden kartonnen dienbladen en zilveren kartonnen dienbladen om het een eleganter en formeler tintje te geven. Als u daarentegen op zoek bent naar iets klassiekers en discreters, zodat de hoofdpersoon het eten is, dan hebben we de witte kartonnen bakjes en de zwarte kartonnen bakjes.

  Kies de uwe en verbeter de presentatie van uw maaltijden tegen een onklopbare prijs!

  Bekijk meerZie minder