Buffet Dienblad

Buffet presentatie dienbladen zijn de ideale oplossing bij de presentatie van allerlei soorten eten in Buffet, Catering, Hotel en Catering. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan biologisch afbreekbare presentatiebakken in verschillende materialen, maten, kleuren en vormen. Houten presentatieborden, bamboe schalen met handvatten of houten presentatiekisten vormen een breed assortiment aan herbruikbare schalen die uw tafel een heel bijzondere persoonlijkheid zullen geven.

Actieve filters

    Met de Buffet Presentatie dienbladen kunt u uw beste culinaire creaties op een elegante, originele en leuke manier presenteren. Daarom worden de Biologische Presentatie dienbladen op grote schaal gebruikt in restaurants, hotels en catering, om alle soorten voedsel te tonen en te serveren.

    Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen, bij Monouso bieden we u een breed assortiment aan herbruikbare platen, zoals houten presentatieborden, bamboe platen met handgrepen of houten presentatiedozen.

    Als dit niet de biologisch afbreekbare dienbladen zijn die u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere categorieën te bezoeken zoals Suikerriet dienbladen, Bamboe dienbladen, Houten dienbladen, Chinet Pulp dienbladen, Palm Blad dienbladen, Kartonnen dienbladen, Kartonnen dienbladen met handgrepen of Fast Food Kartonnen dienbladen.

    Bekijk meerZie minder