Suikerriet bakjes

De verpakking van suikerriet is de biologisch afbreekbare verpakking bij uitstek geworden. Deze Ecologische Containers, gemaakt met de resten van de suikerrietplant (bagasse), degene die overblijft na de extractie van het suikersap, presenteren een grote verscheidenheid aan nutsvoorzieningen zoals BePulp Containers voor Sandwiches, BePulp Containers voor Hamburgers, BePulp Multifunctionele Containers, BePulp Sugarcane Trays, Sauspotten, Soeppotten en MenuBox Containers. 

Actieve filters

Sandwichdozen Bepulp

Suikerriet Burger en Sandwich Verpakkingen zijn de meest milieuvriendelijke voedselverpakkingen op de markt. Deze biologisch afbreekbare Hamburger Containers, gemaakt van suikerriet, zijn gemaakt van de resten van de suikerrietplant (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap, en zijn perfect voor het weerstaan van hoge temperaturen, waardoor de warmte van het voedsel behouden blijft. Deze composteerbare hamburgerschelpen met de meest duurzame wegwerphamburgerverpakkingen in de industrie zijn ideaal voor hun kwaliteit en prijs.

Suikerriet bakjes met Vaste Deksel

Menu Suikerriet Containers zijn perfect voor het presenteren van de verschillende voedingsmiddelen in hun respectievelijke compartimenten. Deze biologisch afbreekbare containers zijn de beste bondgenoot voor het milieu geworden, omdat ze gemaakt zijn van suikerriet, waardoor de besmetting die de vernietiging ervan is, wordt vermeden. Bovendien voorkomen de Wegwerpbare Composteerbare Containers voor Menu's dat levensmiddelen onderling worden gemengd en dat er temperatuursverlies optreedt.

Multifunctionele Bepulp bakjes

Probeer onze Organische Multifunctionele Verpakkingen, laten we respect hebben voor ons milieu. Dankzij deze prachtige Biologisch afbreekbare Multifunctionele Containers, die verschillende compartimenten hebben om verschillende soorten voedsel te kunnen verdelen, kunt u overal genieten van een aangename maaltijd. Met onze BePulp Multifunctionele Containers gaat comfort hand in hand met verantwoordelijkheid.

Suikerriet BePulp Bowls

Biologische suikerrietzakken zijn de ideale voedselcontainers geworden voor het serveren van salades, crèmes of vloeibare levensmiddelen die gemakkelijk kunnen worden gemorst. Onze BePulp Suikerriet Zakken zijn van de hoogste kwaliteit en vooral milieuvriendelijk. Met onze biologisch afbreekbare tassen gaat comfort hand in hand met verantwoordelijkheid.

Suikerriet Ijsbekers

We presenteren deze prachtige Suikerriet Terrines ideaal om de tafel op een ecologische manier aan te kleden. We kunnen een elegante tafel met wegwerpproducten zetten en respectvol omgaan met ons milieu, en dat hebben we allemaal te danken aan deze ongelooflijke Biologisch afbreekbare Terrines. Met deze Ecologische Suikerriet Terrines gaat comfort bij de lunch hand in hand met verantwoordelijkheid.

Bezorgdheid over het milieu?

Suikerrietrecipiënten zijn de meest ecologische voedselcontainers die je kunt vinden in de wegwerpcontainers business.

Onze Suikerrietrecipiënten zijn te vinden in verschillende modellen en vormen voor verschillende toepassingen. Daarom vindt u bij MonoUso van Burger Suikerriet Boxes en Menu Boxes, tot Soepcontainers en Sauscontainers.

Het natuurlijke materiaal waaruit een Wegwerp Suikerriet Bakje is samengesteld zorgt voor stijfheid in de structuur en een goede afwerking, waardoor de isolatie van de buitentemperatuur of de vloeistof kan worden gegoten.

Suikerrietrecipiënten zullen u overtuigen! En als dit niet de voedselcontainers die u nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze Plastic Containers, Kartonnen Containers, FOAM Containers, Aluminium Containers of Verpakkingszakken secties te controleren.

Bekijk meerZie minder