Vacuümzakken

Vacuümzakken zijn een zeer efficiënte oplossing voor het verpakken van levensmiddelen voor zowel professioneel als thuisgebruik. Vacuümverpakkingen worden sterk aanbevolen om een betere conservering en duurzaamheid van voedingsmiddelen te bereiken. In MonoUso vindt u een grote verscheidenheid aan maten en formaten om voedsel te vacuümverpakken en de kwaliteit van het voedsel langer te behouden.

Actieve filters

  In elk bedrijf dat gerelateerd is aan de wereld van de horeca zijn Plastic Tassen of Papieren Tassen nodig om de behoeften van de klanten te dekken. Maar als er een essentieel product voor elke keuken zijn de vacuümzakken, de beste bron om de kwaliteit van het voedsel langer te garanderen. Vacuümverpakking wordt 100% aanbevolen voor professioneel en huishoudelijk gebruik. In alle keukens zijn er bederfelijke producten en het probleem is dat de houdbaarheidsdatum ervoor kan zorgen dat het voedsel zijn kwaliteiten verliest of direct bedorven wordt, dus onze Airless Packaging Bags zijn de beste bondgenoten voor het conserveren van voedsel.

  Met de meeste voedingsmiddelen, het verstrijken van de tijd maakt een deuk in hen, is het normaal dat het voedsel verliest hardheid, versheid, smaak en, uiteindelijk, integriteit, dus om te voorkomen dat het voedsel te bederven, gebruik Vacuüm Verpakking Zakken is de ideale oplossing. Dit systeem verlengt de conservering van voedselproducten en verhoogt hun winstgevendheid, terwijl het tegelijkertijd geld bespaart omdat er niets wordt weggegooid.

  Met het Vacuümverpakkingsproces is het mogelijk om het voedsel een eigen consistentie te geven, slechte geuren te vermijden en ook smaken te vermijden die vervuild zijn door de nabijheid van andere voedingsmiddelen in de koelkamers.  De Vacuümverpakkingsprocedure bestaat uit het verwijderen van de lucht in de zak waarin we het voedsel gaan opslaan. Als alle lucht is afgezogen, begint het afdichtingsproces.

  Het belangrijkste voordeel van Vacuüm Verpakking is dat het de houdbaarheid van zowel rauw als gekookt voedsel verlengt, en altijd bij optimale temperaturen. Omdat ze in verzegelde zakken worden bewaard, komen de levensmiddelen niet in contact met het ijs in de vriezer, waardoor de versheid van de levensmiddelen tot 4 keer wordt verlengd.

  Zodra u weet dat deze vorm van verpakken vol voordelen zit, is het tijd om te kiezen uit het brede aanbod van Vacuümzakken die beschikbaar zijn in MonoUso. Beginnend met 90 micron plastic zakken voor gebruik in de horeca, verkrijgbaar in verschillende maten van 140x450mm tot 400x600mm. En je kunt kopen van 100 tot 1.000 stuks.

  Een ander alternatief van Vacuüm Verpakking zijn de 90 micron zilveren plastic zakken, verkrijgbaar in 200x250mm en 200x300mm. In dit geval kunt u ze kopen in verpakkingen van 100 of 1.000 stuks. Dit type zakken wordt gebruikt met professionele of belvormige verpakkingsmachines, niet voor huishoudelijk gebruik.

  Een zeer interessante en praktische optie om voedsel te bewaren en ook om op lage temperatuur te koken, zijn de Vacuümkookzakken.  Een zeer praktisch type tas die zowel conservering als koken combineert.

  Maar niet alleen dat, in MonoUso vindt u een ruime keuze aan verpakkingsproducten die geschikt zijn voor elk bedrijf in de voedings- en cateringsector.  Van voedselfilmrollen, tot aluminiumrollen, gesiliconiseerd papier voor ovens en nog veel meer. Alles wat uw bedrijf nodig heeft om zijn activiteit te ontwikkelen, vindt u hier.

  Bekijk meerZie minder