Palmblad Borden

Palmblaadjes zijn misschien wel de meest elegante wegwerpborden in het hele biologische assortiment. Gemaakt van de natuurlijk gevallen bladeren van de Areca palmboom, zijn deze Biologische Borden bestand tegen vetten en oliën, tevens kunnen ze ook in de oven en magnetron. Maar dat is nog niet alles! Als ze zorgvuldig worden gewassen, kunnen ze meerdere malen worden gebruikt. 

Denk er niet te veel over na en ontdek de Palmblad Borden die in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn.

Actieve filters

  Palmblad borden zijn een van onze sterrencollecties. Deze Ecologische, Biologisch afbreekbare en Composteerbare Gerechten zijn gemaakt van de natuurlijk gevallen bladeren van de Areca-palmboom en zijn verrassend resistent; ze kunnen tegen vetten en oliën en kunnen tevens ook worden gebruikt in de oven, de magnetron en de vriezer. Maar ze hebben nog meer voordelen! De Palmblad borden, zijn perfect herbruikbaar voor feesten, vieringen en evenementen met een zorgvuldige wasbeurt

  Wilt u meer weten over het productieproces van Palmblad borden?

  Zodra de gevallen bladeren zijn verzameld, wassen we ze met vers water om het vuil te verwijderen en laten we ze drogen in de zon. Later drukken we ze met water en warmte om ze de vorm en grootte te geven die we willen. We gebruiken geen enkele vorm van chemische additieven, dus Palmblaadjes zijn Natuurlijke, Ecologische, Biologisch afbreekbare en Composteerbare Borden.

  De textuur van de Palmblaadjes is 100% plantaardig en het ontwerp is uniek. Omdat ze volledig gemaakt zijn van de bladeren van de Areca-palm, zonder enige chemische toevoegingen, is hun kleur op natuurlijke wijze gedefinieerd. Sommige hebben donkere strepen en andere hebben lichtere tinten, waardoor elk bord een uniek stuk is. 

  Een breed assortiment aan Palmblaadjes in verschillende vormen en maten: vierkant, rechthoekig, ovaal, rond en zelfs hartvormig. Deze herbruikbare schotels kunnen worden gebruikt voor alle soorten voedsel: koud, warm, vloeibaar, vast, licht of zwaar, want deze schotels hebben een uitstekende stijfheid en weerstand en zijn fantastisch om te serveren bij feesten waar de gasten moeten staan met de schotels in hun handen.

  Maak uw Ecologisch Servies in Monouso compleet, want wij hebben alles wat u nodig heeft om deze gerechten aan te vullen in de categorieën Suikerrietbrillen, Houten Bestek en Ecologische Papieren Servetten.

  Bekijk meerZie minder