Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Vorm

Metingen

Papieren Taartranden

De papieren taartranden zijn wat uw gerechten nodig hebben om er elegant en geraffineerd uit te zien bij de presentatie van allerlei soorten voedsel, of het nu gaat om taarten, gebak of hartige hapjes. De opengewerkte papieren rand is het definitieve accent dat uw culinaire creaties nodig hebben voor feesten, vieringen en evenementen.

In deze rubriek kunt u papier met kanten rand kopen in een grote verscheidenheid en in verschillende maten: van papieren taartranden voor eenmalig gebruik van 100 mm tot 400 mm. Ontdek onze modellen met orginele opengewerkte contouren om het voedsel dat u wilt presenteren in de spotlight te zetten.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Papieren Taartranden


Actieve filters

De papieren taartranden zijn de perfecte afwerking van uw zoetwarencreaties. Dankzij de papieren taartranden zien uw zoete creaties er zeer elegant uit en kunt u uw voedsel hygiënisch presenteren. Bovendien is het het beste alternatief om te voorkomen dat ze op een ongewenste manier aan het dienblad of bord blijven kleven.

Rond wit papier taartranden

Altijd in het wit, met een kantachtige opengewerkte omtrek en een ronde of ovale vorm, zullen deze uw culinaire creaties op een verrassende manier doen opvallen. De met kant omrande taartranden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen alles bevatten, van snoep en gebak tot hartige hapjes.

Verban het idee dat ze zullen breken bij het zien ervan: onze litho papieren wegwerprondjes zijn van uitstekende kwaliteit om de meest veeleisende presentaties in patisserie, bakkerij en zoete cateringbedrijven te doorstaan.

Vergeet niet uw opengewerkte papieren borden te combineren met goedkope wegwerpborden die verkrijgbaar zijn in onze online shop - het perfecte duo.

Bekijk meerZie minder