Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Producttype

Vorm

Metingen

Kleur

Papieren borden

De perfecte gerechten voor zowel professionele en prive-evenementen, als bijeenkomsten met familie en vrienden? We hebben ze. Onze kartonnen borden zijn ideaal om een eenvoudige reden: gebruik ze, geniet van uw maaltijd en gooi ze daarna weg op een handige manier, in de wetenschap dat u het milieu niet schaadt. Als ze u helpen tijd en geld te besparen, hoe kunt u er dan niet op rekenen?

We hebben een groot aantal modellen van papieren borden. Borden die zonder enig probleem bestand zijn tegen de vriezer, biologisch afbreekbare borden zonder enige vorm van plastic laminering, borden die geschikt zijn voor de magnetron, en het belangrijkste en meest gemeenschappelijke is dat ze zonder enig probleem bestand zijn tegen vetten en oliën.

Neem een kijkje in deze rubriek en ontdek hoe gemakkelijk het is om kartonnen borden te kopen in verschillende kleuren en maten, voor elke situatie.

  • Ze zijn zeer licht en robuust
  • Ze nemen zeer weinig ruimte in wanneer ze gestapeld zijn
  • Trendy ontwerpen in matte en glanzende afwerking
  • Met de juiste behandeling zijn ze bestand tegen vet en vettig voedsel.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren borden


Actieve filters

In wit voor meer informele feesten en in zilver en goud voor meer verfijnde feesten, zijn deze kartonnen borden verkrijgbaar in verschillende maten om alles te serveren, van eerste canapés tot desserts, hoofd- en bijgerechten. Een optie van elegante wegwerpborden voor elk evenement die u gemakkelijk kunt combineren met modellen van andere materialen, zoals wegwerpborden van suikerriet.

Biologisch afbreekbare kartonnen borden

De milieuvriendelijke kartonnen borden van Monouso zijn alles wat je nodig hebt vanwege hun vele voordelen. Aan de ene kant zijn het kartonnen wegwerpborden, maar ze kunnen vloeistoffen bevatten zonder zacht te worden of te breken, zodat u met een gerust hart gerechten met sauzen en bouillon kunt serveren.

En aan de andere kant zijn ze extreem sterk, zodat ze zwaar voedsel zoals vlees of pasta zonder problemen aankunnen. En in de regel zijn ze geschikt om in de magnetron op te warmen! Wat wil je nog meer van kartonnen wegwerpborden?

Bovendien biedt het assortiment Kraftkartonnen borden u de meest duurzame optie: biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Ze zijn niet compatibel met magnetrons of ovens, maar u kunt ze wel gebruiken in diepvriezers. Ze zijn gecertificeerd voor contact met levensmiddelen en zijn zonder problemen bestand tegen droog, nat, zuur en vet voedsel.

Denk geen twee keer na!

Papieren borden

Bespaar tijd en geld en win aan gemak met goedkope papieren wegwerpborden, want na uw feest hoeft u niet urenlang op te ruimen. U kunt ze combineren met papieren borden om een gevarieerde, maar even ecologische en recycleerbare collectie te creëren.

Bij Monouso geven wij u de beste oplossingen als het gaat om het kopen van papieren wegwerpborden en hun complementen, zoals papieren borden.

Wij hebben een breed scala aan stijlen beschikbaar zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw voorkeuren en behoeften in kleurrijke en elegante papieren borden, en vele andere soorten, zoals composteerbare borden. Wij verkopen aan zowel particulieren als bedrijven in verpakkingen van verschillende eenheden, afhankelijk van het volume dat u nodig hebt. En voor gegarandeerd de goedkoopste prijs op internet!

Bekijk meerZie minder