Suikerriet Borden

De Suikerriet Borden onderscheiden zich door hun milieuvriendelijkheid, bestendigheid en geschiktheid voor gebruik in de magnetron. Biologische Wegwerp Suikerriet Pulp Borden zijn ideaal voor openlucht evenementen en feesten. Een Ecologische Schotel gevormd door Ecologische Wegwerpplaten in verschillende maten, vormen en kleuren om u een complete, elegante en hoogwaardige service te bieden. In deze categorie vindt u ook het Wasara tafelgerei; een uitzonderlijk wegwerpservies met een ontwerp dat de elegantie van het Japanse servies weerspiegelt.

Actieve filters

  Biologisch suikerriet borden zijn de meest complete ecologische oplossing op het gebied van wegwerpproducten. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, zijn ze de perfecte wegwerpborden om een ecologisch servies te completeren waarbij alle soorten eten kan worden geserveerd, van de eerste canapés tot het dessert. 

  Bij Monouso bieden we u Wegwerp Suikerrietborden aan waarmee u uw gasten kunt verrassen, met dit materiaal. Het materiaal is 100% ecologisch geproduceerd en biedt een grote weerstand van kwaliteit aan. De suikerrietplaatjes zijn bestand tegen oliën en vetten en zijn tevens ook magnetronbestendig.

  Waar komt dit materiaal vandaan?

  Wanneer de boeren het suikerriet uitpersen om de suiker te krijgen, blijft de schors van de plant achter als ´nutteloos afval´ waarvan de verbranding schadelijk is voor het milieu. Daarom gebruiken we deze schors voor het maken van Suikerriet Pulp borden. Dankzij dit fabricageproces spreken we over 100% biologisch afbreekbare borden, die in slechts 180 dagen na verwijdering op een volledig natuurlijke manier worden afgebroken. 

  In deze sectie vindt u ook biologisch afbreekbare borden van Wasara Borden; een One-To-One bord met een uitzonderlijk design dat de typische elegantie van het Japanse servies weerspiegelt.

  Ontdek, dankzij de Suikerriet borden, dat het voor besparing in tijd en geld kan zorgen. Zonder te beknibbelen op kwaliteit en elegantie. Maar bovenal is het mogelijk zonder het milieu te beschadigen.

  Bekijk meerZie minder