Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Herbruikbare Synthetisch Leisteen Borden

Wilt u uw voorbereidingen onberispelijk presenteren? Met imitatie leistenen borden kunt u alle soorten voedsel presenteren met alle verfijning en elegantie van de modellen van leisteen, maar met alle voordelen van kunststof: veel lichter en schokbestendiger borden en schalen.

Bovendien is de bestendigheid van deze bakjes van imitatieleisteen een ander fundamenteel voordeel: het gaat om herbruikbare modellen!

 • Imitatie leisteenplaat effect
 • Uitstekende afwerking
 • Lichtgewicht en stapelbaar zonder problemen van breuk of krassen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Synthetisch Leisteen Borden


Actieve filters

Een speciale portie serveren op het klassieke gladde leistenen bord zou een ideale optie zijn, ware het niet dat er nadelen aan kleven: ze breken als ze vallen, ze zijn duur, ze zijn zwaar, ze bemoeilijken het serveren van vet voedsel zoals sauzen...

Maar de ideale optie bestaat. Kunt u zich voorstellen dat u uw eten op een model zet met dezelfde esthetiek als deze borden, maar dat u deze nadelen omzet in voordelen? Laat ons u voorstellen aan de imitatie leistenen dienbladen en borden.

Kenmerken van kunststof lei borden

We hebben u in de vorige paragraaf al enkele aanwijzingen gegeven, maar nu gaat u de belangrijkste kenmerken ontdekken die deze leipeffectplaten kenmerken:

 • Ze zijn herbruikbaar: Het eerste wat u moet weten over deze gebruiksvoorwerpen is dat u ze meer dan eens zult kunnen gebruiken. Wegwerp? Sommige laten tot 125 wasbeurten toe! Dit heeft een dubbel voordeel: u hoeft ze niet steeds te kopen en u geeft uw bedrijf een duurzaam tintje. Bovendien zijn ze recyclebaar!
 • Uw klanten zullen het verschil niet weten: Als ze het niet aanraken, zullen de eters in uw bar niet weten dat hun eten is aangekomen op een plastic leistenen dienblad. U krijgt dezelfde esthetiek als bij de echte leistenen, en u geeft een origineel tintje aan uw eten wanneer anderen het geheim ontdekken.
 • Het zijn leisteeneffecten... maar het zijn nog steeds harde borden! Het is één ding dat deze lei-achtige plastic bakjes lichter (en dus comfortabeler) zijn dan hun alter ego, maar ze vallen ook op door hun hardheid. Dit is te danken aan de thermoplast waarmee ze zijn gemaakt (polystyreen), die bovendien een maximale hygiëne garandeert.
 • Ze zijn zuinig: U weet al dat, aangezien ze de leisteen simuleren door middel van plastic, we het hebben over veel goedkopere gebruiksvoorwerpen dan die van het oorspronkelijke materiaal. De aanbiedingen van Monouso onderscheiden zich echter nog steeds, ook als we ze vergelijken met andere wegwerpleibakken. Wil je weten waarom?

Heel eenvoudig, want we werken al een decennium met een grote hoeveelheid vaste voorraad in deze sector, waardoor we een differentieel concurrentievermogen in de online verkoop hebben bereikt. En als u, in plaats van af en toe individuele modellen te kopen, meestal imitatie leistenen schalen in bulk koopt, zal uw portemonnee dat merken.

Leiborden voor de horeca

Ja, we weten dat je bij het bekijken van de foto's hebt gedacht aan het uitstallen van voedsel voor speciale gelegenheden. Of met andere woorden, je hebt je cateringbedrijf voorgesteld.

Als u zich bezighoudt met evenementen, catering of gewoon het eten van uw restaurant op de meest elegante manier wilt presenteren, zijn hier enkele ideeën over wat u kunt serveren op borden van kunstleisteen:

 • Tapas en hapjes
 • Pintxos
 • Vlees
 • Steaks
 • Worst en kaas
 • Hamburgers
 • Desserts

Bakjes van imitatie leisteen

Ondanks deze brede waaier aan mogelijkheden is het niet hetzelfde om een kunstleien bord te gebruiken om een individuele portie te serveren in restaurants als om gebruik te maken van imitatie leistenen dienbladen om de hapjes naar het midden van een eetkamertafel te brengen.

We hebben het over display trays van imitatieleisteen voor het serveren van voorgerechten en degustatiemenu's, maar zoals we zojuist hebben gezien, kunt u met hun brede scala aan mogelijkheden de meest specifieke oplossingen vinden.

Zo is het kopen van imitatie leistenen borden voor slagers niet hetzelfde als het kopen van klassieke zwarte presenteerbladen voor bakkerijen. Voor ons is het duidelijk, en hoe bijzonder uw keuken ook is, wij passen ons eraan aan.

Maar als we het hebben over de grote verscheidenheid aan mogelijkheden van Monouso, bedoelen we veel meer dan alleen het aanpassen aan de verschillende porties.

Ontwerp van de imitatie leisteenborden

Maten, vormen, kleuren... Hoewel u bij deze imitatie leistenen presentatieplaten alleen aan een heel specifiek model denkt, zult u ontdekken dat u heel wat te kiezen hebt:

 • Uw meest gastronomische portie heeft de perfecte grootte voor een van onze borden. Geloof je het niet? Onze modellen bieden u meer dan 5 verschillende maten. U vindt er van de kleinste tot de grootste borden, die meer dan 30 cm lang zijn. Zie je het niet anders?
 • Heb je liever vierkante borden? Of rechthoekig? Of het nu is omdat uw portie het vereist, of om puur esthetische redenen, bij Monouso kunt u de displayvorm kiezen die het beste bij u past. Is uw uitdaging om goedkope imitatie leistenen dienbladen te vinden die lang zijn? U kunt ze ook hier vinden.

Je kunt zelfs kleuren kiezen! Ja, we weten dat u, geconfronteerd met de elegantie van dit type bord, misschien geen ander alternatief overweegt dan de elegantie van zwart. Maar heeft u al eens gekeken naar onze grijze modellen? U hoeft niet te kiezen, beide zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Bekijk meerZie minder