Gebaksbordjes

Als je een banketbakker bent, weet je zeker dat je alle ins en outs van taartbases kent. Op onze website vindt u een grote verscheidenheid aan maten en kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw culinaire creaties past.

Actieve filters

  Kartonnen taartbases zijn perfect voor het bereiden en presenteren van alle soorten voedsel. Hoewel ze meestal worden gebruikt als basis voor taarten of taarten, kunnen ze ook worden gebruikt voor hartige gerechten. Je hoeft alleen maar een beetje verbeelding te hebben!

  VOORDELEN VAN TAARTBASES

  • Ze brengen stabiliteit.
  • Praktisch en gemakkelijk te gebruiken.
  • Economisch.


  Als u een catering- of degustatiebedrijf heeft of als u graag huisfeesten, picknicks of barbecues organiseert, is het een zeer praktische en eenvoudige optie om deze taartbakken als borden te gebruiken. Bovendien kunt u het schoonmaken vergeten, want dankzij het feit dat ze wegwerpartikelen zijn, zal het schoonmaken en verzamelen een veel snellere en eenvoudigere taak zijn.

  Een andere optie die veel gebruikt wordt in bakkerijen is om de kartonnen schijven tussen de vloeren te gebruiken bij het maken van een grote taart, zodat ze meer stabiliteit bieden en niet het risico lopen om te lijken op de Scheve Toren.

  Onze kartonnen bakbodems zijn van hoge kwaliteit. Hun weerstand en lichtheid voorkomt dat de taart buigt en bederft. Uw creaties zijn veilig!

  Als u niet weet waar u kartonnen taartbases kunt kopen, hebben we bij MonoUso alles wat u nodig heeft voor een zeer betaalbare prijs.

  We hebben verschillende kleuren voor u om de kleur te kiezen die het beste bij uw recept past: zilver, zwart of goud, ze voegen allemaal een vleugje soberheid en elegantie toe aan uw gerecht. Daarnaast hebben we ook verschillende maten om uit te kiezen: aan de ene kant hebben we kartonnen bodems voor minitaarten en kartonnen bodems voor taartporties en aan de andere kant grote kartonnen bodems voor taarten.

  Haal het model dat u het beste bevalt en begin met het bakken van uw beste desserts!

  Bekijk meerZie minder