Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Capaciteit

Magnetron bakjes met vaste deksel

Op zoek naar de ideale plastic verpakking voor uw afhaal- of bezorgbedrijf? Wij hebben wat u nodig heeft! Bij Monouso begrijpen we uw behoeften en we hebben deze categorie van magnetronbestendige PP plastic containers met scharnierend deksel gecreëerd. Wat betekent dit? Het betekent dat u uw heerlijke bereidingen kunt aanbieden aan uw klanten en dat zij ervan kunnen genieten waar ze maar willen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het overgieten in een ander bakje.

Sterk en licht, met een uniek en aantrekkelijk design, zijn deze scharnierende plastic bakjes van PP perfect voor het vervoer van uw bereidingen. Dankzij het scharnier kunt u de pot gemakkelijk openen en sluiten zonder dat u extra deksels of sluitingen nodig hebt, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn en een veilige, luchtdichte afsluiting garanderen om morsen of lekken te voorkomen. Maar dat is nog niet alles! Deze containers zijn geschikt voor de magnetron, wat betekent dat uw klanten hun maaltijden er direct in kunnen opwarmen zonder dat ze het voedsel in een andere container moeten overgieten.

  • Verschillende maten en capaciteiten
  • Gemakkelijke en luchtdichte sluiting
  • Vervoer uw sauzen zonder druppelen of morsen
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Magnetron bakjes met vaste deksel


Actieve filters

Perfect voor take away: scharnierende PP plastic bakjes

Bent u op zoek naar de perfecte verpakking voor uw afhaal- of bezorgbedrijf? Geen nood, want bij Monouso kennen we al uw noden. Om uw klanten uw fantastische bereidingen te kunnen aanbieden, zodat ze ervan kunnen genieten waar ze maar willen en het niet alleen een voordeel is voor hen maar ook voor u, hebben we deze categorie PP plastic bakjes met scharnierend deksel, geschikt voor magnetrons, gecreëerd.

PP scharnierende containers: veilige en luchtdichte sluiting

Scharnierende plastic bak jes zijn de ideale oplossing. Hun grootste voordeel? U krijgt een container met deksel in één - hoe praktisch is dat? Praktisch en functioneel, deze innovatieve containers onderscheiden zich door hun unieke en aantrekkelijke kenmerken die ze perfect maken voor uw bedrijf.

Dankzij hun scharnierend ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden geopend en gesloten zonder dat u op zoek hoeft naar extra deksels of sluitingen. Bovendien zorgt het scharnier voor een veilige en luchtdichte sluiting, waardoor morsen en lekken van vloeistoffen worden voorkomen, wat essentieel is om de voedselkwaliteit tijdens het transport te handhaven en de klanttevredenheid te garanderen.

Plastic bakjes voor de magnetron

Een ander opvallend kenmerk is dat deze bakjes geschikt zijn voor de magnetron, wat betekent dat uw klanten hun maaltijden rechtstreeks in het bakje kunnen opwarmen zonder het voedsel in een ander bakje te moeten doen. Dit maakt ze perfect voor afhaal- of bezorgmaaltijden, want uw klanten kunnen snel van hun warme maaltijd genieten, zonder tijd te verliezen.

Wilt u blijven praten over de voordelen? Laten we doorgaan! Deze verpakkingen zijn een van de meest bestendige die u kunt vinden, want ze zijn bestand tegen zowel koude als warme maaltijden. Het fabricagemateriaal, polypropyleen (in de volksmond PP-plastic genoemd), zorgt ervoor dat het voedsel in perfecte staat wordt bewaard, met behoud van de textuur, smaak en kwaliteit. Tot slot behoren onze scharnierende containers voor warme en koude gerechten tot de lichtste die u kunt vinden, waardoor ze gemakkelijk en handig te vervoeren zijn.

Koop micro PP scharnierende containers bij Monouso

Deze PP scharnierende containers zijn ook een milieuvriendelijke optie, want ze zijn recyclebaar en helpen de hoeveelheid plastic voor eenmalig gebruik in het milieu te verminderen. Dit is vooral belangrijk in deze tijd, waarin duurzaamheid en milieubewustzijn voor veel consumenten belangrijke punten zijn bij de productkeuze.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige en praktische optie voor uw afhaal- of bezorgmaaltijden, dan zijn magnetronscharnierende plastic bakjes de perfecte keuze. Bovendien vindt u ze in onze uitgebreide catalogus. Mis de kans niet om u te onderscheiden met innovatieve verpakkingen die zorgen voor klanttevredenheid en gemak bij afhaal- of bezorgdiensten. Maak uw maaltijden onweerstaanbaar en praktisch met deze kunststof bakjes met scharnieren!

Bekijk meerZie minder