Magnetron bakjes met vaste deksel

De Micro PP Plastic Container is een scharnierende dekselcontainer die perfect past en ideaal is voor het serveren en presenteren van voedsel. Het vervoert voedsel met sauzen met totale veiligheid in onze Hermetische Plastic Containers. Dit type Plastic Container staat bekend als Microgolf bestendige Container.  Scharnierende Plastic Containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen.

Actieve filters

    De Micro Hinge PP Container is een kunststof voedselcontainer die zeer gewaardeerd wordt om zijn eigenschappen. Allereerst onderscheiden PP-Containers met scharnierende deksels zich door een stijve en lichte afwerking, maar vooral door hun hoge slagvastheid. Ten tweede zorgt het scharnierend deksel voor een veilige en strakke afsluiting. De hermetische plastic bakjes isoleren het voedsel van buitenaf. Tot slot is de Scharnierende PP-Container een Microgolfveilige Container. Daarom kan het voedsel zonder problemen in de magnetron worden verwarmd.

    Wij hebben PP scharnierdekselcontainers in verschillende capaciteiten. Deze Microwave Safe Plastic Containers zijn ideaal voor zowel zakelijk als privé gebruik, vooral voor diegenen die op kantoor eten.

    Als u een ander soort bedrijf heeft, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselcontainers per materiaal: FOAM containers, kartonnen containers, suikerriet containers en aluminium containers. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder