Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Capaciteit

PET bakjes met vaste deksel

Deze kuipjes zijn ware juweeltjes van plastic verpakkingen! Gemaakt van PET, zijn ze ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, van -40º tot 70º graden, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor uw koude maaltijden op elk moment van het jaar. Maar dat niet alleen, deze kuipjes hebben een resistente afwerking die de bescherming van uw voedsel te allen tijde garandeert. Bovendien kunt u dankzij hun elegante en geraffineerde transparantie in alle duidelijkheid genieten van de presentatie van uw gerechten.

Maar het beste van alles is dat het scharnierende deksel zorgt voor een luchtdichte en volledig veilige afsluiting. U hoeft zich geen zorgen te maken over lekken of morsen, uw maaltijden zijn altijd veilig!

  • Luchtdicht scharnierend deksel
  • Elegante transparantie
  • Stootvast
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in PET bakjes met vaste deksel


Actieve filters

Versheid gegarandeerd: PET containers met scharnierende deksels

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u voedsel veilig en handig kunt bewaren? Zoek niet verder! PET plastic bakjes met scharnierende deksels zijn de perfecte oplossing om vers voedsel te bewaren, het veilig te houden en uw klanten onderweg van hun maaltijden te laten genieten!

Waarom? Ten eerste zijn onze containers stevig, wat betekent dat uw voedsel vers en veilig blijft tijdens het transport. Deze containers zijn bestand tegen temperaturen tussen -40º en 70º, waardoor ze ideaal zijn voor koud voedsel. Niet alleen dat, maar deze PET plastic bakken zijn ook geschikt om in te vriezen. Allemaal voordelen!

Bovendien zijn onze scharnierende deksels gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat uw klanten ook onderweg van hun eten kunnen genieten. In het park, op het werk, op de universiteit of thuis, onze containers met scharnierend deksel maken de eetervaring aangenamer en probleemloos.

Maar dat is niet alles, onze PET plastic bakjes met klapdeksel zijn ook een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Wij vinden het belangrijk om voor onze planeet te zorgen en duurzame producten aanbieden is een manier om dit te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de impact op het milieu.

  • Ze zijn duurzaam en houden het voedsel vers tijdens het transport.
  • De scharnierende deksels zorgen voor een veilige afsluiting en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten.
  • Ze zijn een milieuvriendelijke optie omdat ze gemaakt zijn van recycleerbare materialen.

Koop PET containers met scharnierende deksels bij Monouso

Bij Monouso hebben we een brede selectie van PET containers met deksels , zodat u de perfecte oplossing kunt vinden voor uw opslag- en transportbehoeften. Of u nu een kleine container nodig hebt voor uw favoriete desserts en fruit of grote dozen voor uw hoofdgerechten, we hebben alles wat u nodig hebt om uw maaltijden gemakkelijk mee te nemen en ervan te genieten.

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en praktische manier om uw verse voedsel te vervoeren, zijn onze PET plastic containers met scharnierende deksels de perfecte oplossing voor u. Koop nu en geniet onderweg van versheid en gemak zonder u zorgen te maken over de gevolgen.

Bekijk meerZie minder