PET bakjes met Vaste Deksel

PET scharnierdekselcontainers zijn een van de meest gewaardeerde plastic containers op de markt vanwege hun onbreekbare en hermetische afwerking. Scharnierende PET-containers zijn bestand tegen temperaturen tussen -40ºC en 70ºC, zijn ideaal voor koude levensmiddelen en hebben een zeer slagvaste en transparante afwerking. Het scharnierend deksel garandeert een volledig veilige hermetische afsluiting.

Actieve filters

    Scharnierende PET-verpakkingen worden vanwege hun eigenschappen veel gebruikt. Deze kunststof voedselcontainers hebben een zeer duurzame en transparante afwerking. Scharnierende PET-containers zijn bestand tegen temperaturen tussen -40ºC en 70ºC en zijn ideaal voor koude levensmiddelen. De PET-containers zijn geschikt voor het invriezen, maar niet voor de magnetron. Het scharnierend deksel garandeert een volledig veilige hermetische afsluiting.

    Plastic Containers met scharnierende deksels PET worden gebruikt voor de presentatie van vele producten, vooral voor kant-en-klare maaltijden. Ze worden ook gebruikt voor fruit, groenten, vers vlees en verse vis en noten.

    En als u behoefte heeft aan een ander soort Voedselverpakking voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook nog een andere selectie van Speciale Voedselverpakkingen op materiaal: FOAM Verpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder