Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Capaciteit

Herbruikbare Plastic Champagneglazen

Bij een vrolijke toast horen passende glazen. Deze modellen zijn zeer elegant en bieden een grote weerstand en soberheid, met een zeer glanzende afwerking. Als u artikelen nodig hebt met een verfijnde esthetiek en kwaliteit, verras uw klanten dan met deze collectie. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan kleuren voor de voet. Gemakkelijk te combineren met elk thema!

Door deze glazen te kopen heeft u een oplossing voor het serveren van cava die moeilijk te breken is en zeer gemakkelijk te monteren.

  • Rood, lila, blauw, goud, zwart... Heel veel steelkleuren om uit te kiezen!
  • Kristalhelder uiterlijk
  • Gemakkelijk te monteren
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Herbruikbare Plastic Champagneglazen


Actieve filters

Deze glazen zijn een praktische oplossing om cava en champagne op gepaste wijze te serveren in uw horecagelegenheid, cateringbedrijf of feest. Gemaakt van glas-polystyreen, combineren ze de beste eigenschappen van glas en kunststof. Daardoor hebben ze een kristalhelder uiterlijk.

Naast hun transparantie zijn hun belangrijkste kenmerken hun stevigheid en thermische isolatie. Ze maken het mogelijk de temperatuur van de drank zo lang mogelijk te handhaven zonder de smaak van de drank aan te tasten. Dit wordt bevorderd door het feit dat uw klanten en gasten ze bij de steel kunnen vasthouden, zonder de bokaal aan te raken.

Deze glazen vergeten niet dat de bubbels in de cava de echte sterren van het servies moeten zijn. Dankzij hun gestileerde vorm kunnen de bubbels een lange weg afleggen, waardoor ze langer bewaard blijven zonder aan kwaliteit in te boeten. Uw klanten zullen kunnen genieten van hun favoriete drankje met al zijn exquise smaak. Bovendien zijn ze na gebruik gemakkelijk weg te gooien, wat de organisatie van het schoonmaken en de algemene inzameling vereenvoudigt.

Kunststof glazen voor cava kopen

Bij Monouso hebben we een breed assortiment van één- en tweedelige glazen (snel en eenvoudig te monteren), voor allerlei gelegenheden. Onder hen bieden wij plastic cava glazen in vele stijlen, kleuren en materialen. Allemaal met klasse en stijl zonder het gemak op te geven van een wegwerpproduct dat, laten we dat niet vergeten, recycleerbaar is.

Bekijk meerZie minder