Cava Glazen

Maak uw toast gelukkig met onze Plastic Champagneglas. Deze elegante Wegwerp Glazen bieden een grote kracht en soberheid met een zeer heldere afwerking. Als u een evenement wilt organiseren en een elegant wegwerpglas wilt presenteren, laat u dan verrassen door de hoge kwaliteit van onze collectie voordelige plastic glazen voor champagne. Wegwerpbrillen die moeilijk te breken zijn en gemakkelijk te monteren.

Actieve filters

  Kunststof champagneglazen zijn de meest praktische oplossing voor het goed drinken van cava en champagne. Deze Wegwerp Plastic Bekers zijn ideaal voor feesten. Onze Plastic Champagne Glazen zijn gemaakt van kristalpolystyreen en combineren de beste eigenschappen van glas en plastic. Hierdoor hebben de Wegwerp Champagneglas een kristalhelder uiterlijk.

  Een van de belangrijkste kenmerken van deze Plastic Champagne Glazen is hun stijfheid en thermische isolatie, waardoor de temperatuur van de drank zo lang mogelijk behouden blijft en de smaak van de drank niet wordt beïnvloed.

  Een belangrijk aspect van deze dranken zijn de bubbels, bij de Plastic Champagneglas blijven de bubbels behouden en gaat de kwaliteit dus niet verloren. Daarom kan de gast zijn favoriete drankje in deze Plastic Economische Glazen proeven zonder zijn voortreffelijke smaak te verliezen. Bovendien kunnen ze zich na gebruik ontdoen van het glas, waardoor de organisatie, de reiniging en de inzameling wordt vergemakkelijkt.

  In MonoUso hebben we een breed assortiment aan Wegwerp plastic wijnglazen voor Cava, uit één stuk en twee stuks, snel en eenvoudig te monteren, voor elke gelegenheid.  Wij bieden onder andere de Traditionele Plastic Champagneglas aan, dat wil zeggen, transparant en met een zwarte of zilveren basis. Voor de durvers zijn er Plastic Party Cava Glazen met gekleurde voetjes, ideaal om te combineren met het Wegwerp servies en plezier te geven aan de tafel. Voor de meer innovatieve, raden wij de Plastic Champagneglas in zwart of wit aan. Al met al hebben de Wegwerp Champagneglazen klasse en stijl, zonder het comfort van de Wegwerpbekers op te geven.

  En als u een ander soort plastic glas nodig hebt, aarzel dan niet om onze secties plastic wijn- en waterglazen, plastic drankglazen, herbruikbare plastic glazen, plastic cocktailtassen en plastic ijsemmers te raadplegen. Ongetwijfeld de beste collectie wegwerpglazen van alle soorten: zowel goedkope plastic bekers als premium plastic bekers.

  Bekijk meerZie minder