Herbruikbare Cocktailglazen

Onze Herbruikbaar Gin Tonic en Cocktail Glazen bieden een perfecte afwerking die iedereen verrast met zijn grote gelijkenis met glas. Perfect voor gebruik in resorts, zwembaden, boten en buitenevenementen, deze Onbreekbare Glazen kunnen tot 500 afwasbeurten weerstaan en genereren geen afval.

Een ander voordeel van deze Onbreekbare Plastic Glazen is dat ze alle schokken van de wereld kunnen weerstaan, waardoor ze enorm nodig zijn voor evenementen waar sprake is van een massale opkomst.

Van MonoUso bieden wij u een grote verscheidenheid aan ontwerpen die u desgewenst kunt laten zeefdrukken om het imago van uw bedrijf, merk, evenement, feest of cocktail te verbeteren.

Actieve filters

  Zijn deze Herbruikbare Gin en Cocktail Cups legaal?

  Massale gebeurtenissen hebben altijd al honderden resten en beschadigingen veroorzaakt en zijn zo een bron van infectie en besmetting geworden. Daarom is er in de huidige wetgeving een nieuwe wet opgenomen die verbiedt dat glazen die buitenshuis worden gebruikt, worden gebroken. Daarom worden deze herbruikbare bekers voor Gin Tonic en Cocktail het meest gewaardeerd door professionals.

  Aan de andere kant worden bij dit soort evenementen de Wegwerp Plastic Bekers veel gebruikt, omdat hun prijs zeer economisch is. Maar door het grote aantal gebruikte eenheden, de grote hoeveelheid geproduceerd afval en het vuile beeld dat ze van uw evenement geven, maken ze het economische tot herbruikbaar.

  Onze Herbruikbare Gin en Tonic Glazen, vervaardigd in Tritan, zijn zeer resistent, omdat ze bestand zijn tegen gemiddeld 400 tot 500 wasbeurten per stuk, afhankelijk van de manier waarop ze worden gebruikt en de kwaliteit van het product.

  MonoTip: Hoe maak je deze herbruikbare plastic bekers schoon?

  Allereerst moet u er rekening mee houden dat u in geen geval producten met schurende vezels mag gebruiken, zoals schuursponsjes en borstels. Zoals u weet is het schoonmaken heel eenvoudig: eerst het glas leegmaken van eventuele restjes drank of ijs, het in de vaatwasser zetten en op het einde afvegen met een katoenen doek, om geen druppels achter te laten. 

  Bekijk meerZie minder