Wegwerp Kimono

Wegwerpbaar Kimono, gemaakt van Polypropyleen, in verschillende kleuren en met tape sluiting, worden steeds vaker gebruikt als hygiëne-accessoires in de voedings-, gezondheids- en schoonheidssector. Bij de productie ervan wordt met het gebruik van plastic wegwerpmaterialen getracht de veiligheid en hygiëne van elke klant en elke dienst te garanderen. 

Bij Monouso bieden we een breed scala aan beschermende producten die perfect zijn voor uw bedrijf en als aanvulling op deze wegwerpjurken, zoals: petten, maskers, handschoenen en wegwerpondergoed.

Actieve filters

    Onze Polypropyleen Wegwerpbaar Kimono zijn het perfecte kledingstuk voor elke klant of patiënt om zich comfortabel te voelen in de wetenschap dat dit kledingstuk uniek en exclusief voor hen is. Deze wegwerpbadjassen zijn steeds meer nodig in restaurants, schoonheidscentra en ziekenhuizen en garanderen de veiligheid en hygiëne van de gebruiker. Bij MonoUso bieden wij u een breed scala aan beschermingsproducten die perfect zijn voor uw bedrijf en als aanvulling op deze Wegwerpbaar Badjas, zoals: petten, maskers, schorten, handschoenen, overalls en ondergoed.

    In onze catalogus vindt u allerlei modellen en kleuren. Aarzel niet en plaats nu uw bestelling!

    Bekijk meerZie minder