Wegwerp Slabbetje

Wegwerp slabbetjes zijn de beste vrienden van kinderen en volwassenen als het gaat om uit eten gaan naar een restaurant. Deze Wegwerp slabbetjes geven ze gemoedsrust als ze proberen de kleintjes in huis te krijgen om te eten zonder te hoeven worstelen om hun kleren schoon te houden. Op onze website vindt u ook de versie voor volwassenen, zodat klanten ook kunnen genieten van aangename zeevruchten, sappige lammetjes of elke lekkernij die, hoe lekker ook, kan druppelen. Onze Absorberende Slabbetjes zorgen ervoor dat de klanten naar huis gaan zoals ze zijn aangekomen, zonder een enkele vlek.

Actieve filters

    De Wegwerpbaar Slabben, gemaakt van geplastificeerde cellulose, zijn het perfecte kledingstuk om te voorkomen dat vlekken van vet, vloeistoffen en andere voedingsmiddelen de beste metgezel voor uw kleding zijn.  Met een speciale zak om te voorkomen dat de gebruiker vies wordt, omdat deze de resten van vallend voedsel verzamelt, zullen deze wegwerp antivetschorten een vleugje onderscheiding geven aan uw restaurant, omdat de klanten de zorg die ze over hen hebben zullen waarderen.

    Onze Wegwerpbaar Slabben met Zak hebben een plastic laagje om te voorkomen dat er vloeistoffen doorheen komen, ze zijn zeer gemakkelijk aan en uit te trekken, omdat ze een reeks gestanste strips hebben om ze op hun plaats te houden, en ze zijn hygiënischer dan de gebruikelijke Cloth Bib.

    Hoe wordt de waterdichtheid bereikt?

    Onze slabben, gemaakt van cellulose, hebben een polyethyleen plaat als bescherming tegen vloeistoffen. De meest gebruikte celluloses zijn die welke afkomstig zijn van groenten, waardoor het milieu wordt geholpen, omdat deze cellulosepulp schorten die afkomstig zijn van het hout van de bomen een biologisch afbreekbaar product is. Katoen en hennep worden ook vaak gebruikt voor hun productie.

    Bekijk meerZie minder