Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Materiaal

Kleur

Zeep- en gel dispenser

Zeep- en ontsmettingsgelautomaten zijn gebruiksvoorwerpen die gemaakt zijn om de hygiëne en veiligheid van diners te waarborgen voordat ze in contact komen met voedsel of andere producten. Ze zijn een investering in de gezondheid en het welzijn van uw klanten en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  • Hoge weerstand: ze zijn extreem resistent dankzij hun materialen en worden niet beïnvloed door omgevingsfactoren.
  • Gebruiksvriendelijk: hun eenvoudige mechanisme, vaak automatisch, is uiterst comfortabel en interactief.
  • Zeer hygiënisch: ze stimuleren het gebruik door de consument en zorgen voor een schonere en veiligere ruimte.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Zeep- en gel dispenser


Actieve filters

Vloeibare zeepdispensers

Onze handen zijn onze gebruikelijke middelen om in contact te komen met onze omgeving. We openen deuren, pakken de spijlen van het openbaar vervoer vast, raken ons geld aan, leunen op trapleuningen. Dit maakt onze handen het ideale voertuig voor het vervoer van bacteriën van waar dan ook naar ons lichaam.

Over het algemeen komen de kiemen op onze handen ons lichaam binnen wanneer we eten, omdat we - heel vaak - ons voedsel aanraken. Daarom is handhygiëne essentieel voor het behoud van onze gezondheid.

In een onderzoek werden stukken zeep getest die in de openbare toiletten van meer dan 30 tandartspraktijken werden gebruikt. In al die stukken leefden en plantten zich bacteriën voort. Afgezien van gezond verstand, maken de gegevens van deze studie één ding duidelijk:stuk zeep is niet veilig.

Vloeibare zeep is veiliger, omdat die nooit in contact komt met besmette handen. Als we het gebruiken via een vloeibare zeepdispenser: des te beter!

Hydroalcoholische gel dispenser

Er is een grote verscheidenheid aan vloeibare zepen op de markt.

Over het algemeen zijn de voordelen van het gebruik van vloeibare zeep of hydroalcoholische gel:

  • Snelle eliminatie van de bacteriën aanwezig op onze handen.
  • Een minimale dosis maakt effectief handen wassen mogelijk.
  • Afspoelen is gemakkelijker dan bij het gebruik van staafzepen. Dit vermindert het waterverbruik bij het wassen van de handen.
  • Ze bevatten elementen om uitdroging van de handen te voorkomen en hebben een neutrale pH.

Kenmerken van zeepdispensers

Zoals de meeste artikelen die tegenwoordig worden vervaardigd, worden materialen van verschillende kwaliteit gebruikt om opties voor elk budget te bieden. Zeepdispensers ontsnappen niet aan deze realiteit.

Hier volgen enkele kenmerken waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een dispenser voor vloeibare zeep.

Materiaal

Het materiaal waarvan het artikel is gemaakt, bepaalt de duurzaamheid ervan. In het geval van dispensers moet u kiezen voor materialen die bestand zijn tegen voortdurend gebruik zonder problemen op te leveren. Kies voor materialen die niet roesten, want ze komen voortdurend in contact met vocht.

Opslagcapaciteit

Een zeepdispenser is alleen nuttig als er zeep in past. De opslagcapaciteit van de zeep bepaalt hoe lang de zeep meegaat en dus hoe vaak u hem moet bijvullen. Hoeveel hebt u nodig? Dat hangt af van de plaats waar de dispenser wordt geïnstalleerd. In de keuken bijvoorbeeld hebt u misschien minder zeep nodig dan in het openbare toilet van uw restaurant.

Middelen om af te zuigen

Of het nu gaat om een knop, een hendel, het deksel of een nabijheidssensor, het mechanisme waarmee de zeep wordt afgegeven moet bestand zijn tegen het gebruik .Een dispenser voor uw badkamer thuis zal niet dezelfde gebruiksintensiteit hebben als de industriële zeepdispenser die u in de keuken van uw restaurant installeert. Neem de tijd om het mechanisme te controleren. Kies voor die van roestvrije materialen en van de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

De zeepdispenser moet het leven vergemakkelijken, niet een obstakel worden. Het meest raadzaam zijn dispensers die aan de muur kunnen worden verankerd.Als het gewenste model niet ontworpen is om aan de muur te worden bevestigd, zorg er dan voor dat het anti-slip elementen heeft op de basis.

Dispensers per uitgiftemechanisme

Laten we eens kijken naar de drie soorten dispensers die momenteel op de markt zijn:

  • Manueel werkende zeepdispensers voor aan de muur: De zeep wordt afgegeven na het bedienen van een soort manueel pulserend mechanisme. Ze zijn het beste voor meer huisgemaakt gebruik, waar handbediende mechanismen de behoefte kunnen oplossen. Omdat ze het eenvoudigst zijn, zijn het vaak de voordeligste versies.dosificador jabón manos
  • Automatische zeepdispensers: Als bijdrage aan de hygiëne geven automatische zeepdispensers met nabijheidssensoren de vloeistof af wanneer ze detecteren dat er handen in de buurt zijn.Voor gebruik in hotelkeukens, restaurants en openbare toiletten is dit zeker de beste optie.
  • Zeepschuimdispensers: Deze dispensers zijn duidelijke vertegenwoordigers van artikelen die gedenkwaardige ervaringen genereren. Naast het automatische vloeistofdoseermechanisme hebben ze een speciale pomp die lucht in de zeep spuit, waardoor een zacht en aangenaam aanvoelend schuim ontstaat. Door het om te zetten in schuim kunt u met dit type dispensers zeep besparen.

Ontwerp

Hoewel het u misschien voor de hand ligt, is de keuze van het design belangrijk. Het model dat u kiest moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij het decor en de stijl van uw restaurant.Nee, het is niet iets wat u moet verwaarlozen, vergeet niet dat de aangename ervaring voor de gebruiker zit in de details die van hun verblijf een magisch en comfortabel moment maken. De veilige optie is te kiezen voor dispensers met een meer minimalistisch design. Het moet ongetwijfeld bijdragen, maar het is geen fundamenteel element van het ontwerp van uw restaurant.

Veelzijdigheid

Als u een dispenser voor thuis aan het overwegen bent, zoek dan naar opties waarmee u verschillende soorten vloeistoffen kunt serveren. Een dispensermodel zou u bijvoorbeeld kunnen helpen onder de douche, door zeep, shampoo of conditioner te dispenseren. Hetzelfde model kan worden gebruikt voor afwasmiddel, zodat u een designelement hebt dat de ene ruimte met de andere verbindt.

Zeepdispensers voor aan de muur

Bij Monouso bekijken we de beste opties op de markt om u alleen de mogelijkheden te presenteren die een effectief antwoord bieden op uw verwachtingen.

Op onze website vindt u verschillende soorten industriële zeepdispensers, gemaakt van verschillende materialen en bedieningsmechanismen. Zo bieden wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding die u kunt vinden.

Bekijk meerZie minder