Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Kleur

Wegwerp overalls

Overalls maken deel uit van de zogenaamde beschermende kleding voor specifieke werkzaamheden waarbij het risico dit vereist. Ze zijn een van de sterren van ons assortiment wegwerpwerkkleding en stellen werknemers in staat om dit soort taken probleemloos uit te voeren.

Onze catalogus bevat een ruime keuze aan wegwerpoveralls in verschillende maten en modellen , met de volgende kenmerken:

  • Volledige bescherming: onze wegwerpoveralls zijn gemaakt van zeer resistente materialen die werknemers beschermen tegen snijwonden, krassen, thermische brandwonden en contact met giftige stoffen.
  • Comfort en mobiliteit: ze zijn licht en comfortabel en bieden meer bewegingsvrijheid dan andere soorten overalls.
  • Wegwerp: onze overalls zijn wegwerpbaar zodat u onnodige complicaties voor uw werknemers voorkomt.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp overalls


Actieve filters

Overalls voor meer veiligheid

Bij Monouso zijn we ons bewust van het belang van veiligheid op het werk in elke werkomgeving. Daarom hebben we verschillende soorten plastic overalls in onze online shop, zodat u de overall kunt kiezen die de beste bescherming biedt en het beste bij uw behoeften past.

We raden echter altijd aan om ze te combineren met andere soorten wegwerpkleding, zoals wegwerphandschoenen, wegwerpmaskers, schoeiselovertrekken en andere wegwerpkleding die geschikt is voor gevaarlijke werkzaamheden.

Risico's waarvoor u wegwerpoveralls nodig hebt

Bij werkzaamheden waarbij veel met giftige stoffen of brandbare producten wordt gewerkt, is het altijd noodzakelijk om beschermende wegwerpoveralls te dragen. Hiermee voorkomen werknemers snijwonden, thermische of chemische brandwonden, radioactieve blootstelling of contact met biologische agentia die hun huid beschadigen.

Voordelen van het gebruik van wegwerpoveralls

Het gebruik van wegwerpoveralls kan een verschil maken voor het niveau van hygiëne en veiligheid in uw bedrijf.

Er zijn wegwerpoveralls die geschikt zijn voor situaties met een laag risico, meer resistente overalls voor activiteiten waarbij het risico bestaat dat men zich snijdt of waarbij bescherming tegen water of vloeistofspatten nodig is, en ten slotte de meest beschermende overalls, die u beschermen tegen chemische agentia of thermische blootstelling.

Bij twijfel kunt u de productinformatie raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk meerZie minder