Wegwerp Overalls

Overalls maken deel uit van wat bekend staat als beschermende kleding voor specifieke activiteiten waar het risico dit vereist, dus van MonoUso bieden we een breed scala aan wegwerpoverkappingen om deze taken aan te kunnen zonder dat een werknemer een ongelukje krijgt. Deze wegwerpoverkappingen, in verschillende maten en modellen, voorkomen: mogelijke snijwonden of thermische brandwonden, om in contact te komen met giftige stoffen. 

Actieve filters

  Welke risico's loopt een werknemer?

  Bij werkzaamheden waarbij het hanteren van giftige stoffen of ontvlambare producten zeer hoog is, is het altijd noodzakelijk om overalls te dragen. Hiermee vermijden de werknemers snijwonden, thermische of chemische brandwonden, radioactieve blootstelling of contact met biologische agentia die hun huid beschadigen.

  Wat voor soort overall is er?

  Overalls maken deel uit van de kleding die gedragen moet worden door werknemers die aan risico's worden blootgesteld, en de samenstelling van hun stoffen en hun sluitingsmechanismen zijn afhankelijk van hun functie. Er zijn enkelvoudig gebreide overalls van polypropyleen, perfect voor situaties met een laag risico, en geplastificeerde TST-overalls, het meest geschikt voor activiteiten waarbij snijgevaar bestaat of waarbij bescherming nodig is tegen het morsen van water of vloeistoffen, en meerlaagse stoffen overalls, het meest geschikt voor bescherming tegen chemische stoffen of thermische blootstelling. 

  Deze wegwerpoverkappingen moeten echter altijd vergezeld gaan van handschoenen, maskers, schoenovertrekken en andere wegwerpaccessoires die perfect zijn voor gevaarlijke activiteiten.

  Bekijk meerZie minder