Overschoentjes

Wegwerpschoenen zijn de beste bescherming voor onze schoenen en voeten in professionele domeinen zoals de voedingsindustrie, de gezondheidszorg en de chirurgie. Onze Wegwerpschoenovertrekken, Schoenen en Laarzen, zijn gemaakt van polyethyleen of polypropyleen en hebben een superieur elastiek dat ondersteuning van de voet garandeert. Dit materiaal is hygiënisch, resistent, praktisch en waterdicht en kan in verschillende kleuren en vormen worden verkregen. 

Actieve filters

In MonoUso bieden wij u een grote verscheidenheid aan wegwerpschoenovertrekken: van polyethyleen of gechloreerd polyethyleen, tot polypropyleen, polypropyleen anti-delicacy schoenovertrekken en laarzenovertrekken. Een breed scala aan producten die uw werk volledig hygiënisch, schoon en veilig maken. U kunt uw werkkleding aanvullen met ons assortiment Caps, Gowns, Overalls, Handschoenen, Mouwen of Single Use Masks.

Waarvoor worden schoenovertrekken gebruikt?

Deze schoenovertrekken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in bedrijven uit de voedingsindustrie zoals vlees- en zuivelfabrieken, voor sanitair gebruik in ziekenhuizen, gezondheidscentra en woningen, en in horecagelegenheden zoals eetzalen, professionele keukens of cateringdiensten.

De wegwerpschoenovertrekken beschermen ons tegen alle bacteriën die we overal achter onze voeten vinden, waardoor onnodige vlekken worden vermeden.
Op veel plaatsen moet rekening worden gehouden met de hygiëne om besmetting te voorkomen. We moeten onze voeten niet verwaarlozen, want we hebben meer ziektekiemen op onze schoenen dan op onze handen. Om dit probleem te voorkomen, kunnen we onze voeten het beste beschermen door gebruik te maken van wegwerpschoenovertrekken.

Voordelen van het gebruik van wegwerpschoenovertrekken

  • Ze voorkomen vlekken en het morsen van stoffen uit het dagelijkse werk door het schoeisel te beschermen.
  • Ze slagen erin de overdracht van ziektekiemen uit onze schoenen te voorkomen om een maximale hygiëne te bereiken.
  • Er wordt minder vuil op de vloer gestapeld, waardoor de reinigingsinspanning wordt verminderd.

Hoe we de wegwerpschoenovertrekken moeten gebruiken

  • Het eerste ding is om het gebied te verdelen om minder risico's te lopen.
  • Zodra we de gebieden met meer en minder risico's kennen, doen we de wegwerpschoenovertrekken aan en vervangen we ze als het gebied is veranderd.
  • Waar meer reiniging nodig is, kunt u het beste automatische dispensers installeren om de schoenovertrekken handiger te houden.

Als u hulp nodig heeft om te weten welk type schoenovertrek de juiste is voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op en onze experts zullen u gratis helpen.

In MonoUso bieden wij u een grote verscheidenheid aan wegwerpschoenovertrekken: van polyethyleen of gechloreerd polyethyleen, tot polypropyleen schoenovertrekken, polypropyleen anti-delicaatheid en schoenovertrekken. Een breed scala aan producten die uw werk volledig hygiënisch, schoon en veilig maken. U kunt uw werkkleding aanvullen met ons assortiment Caps, Gowns, Overalls, Handschoenen, Mouwen of Single Use Masks.

Waarvoor worden schoenovertrekken gebruikt?

Deze schoenbeschermers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in bedrijven uit de voedingsindustrie zoals vlees- en zuivelfabrieken, voor sanitair gebruik in ziekenhuizen, gezondheidscentra en woningen, en in horecagelegenheden zoals kantines, professionele keukens of cateringdiensten.

Wegwerpschoenovertrekken helpen u door veel heen, en onderweg hopen ze ziektekiemen, vuil en de mogelijkheid om een anders steriele omgeving te verstoren. Bescherm ze en hun omgeving met deze zware schoenovertrekken en wegwerplaarzen. Trek een paar van deze wegwerpschoenovertrekken aan en verander uw versleten werkschoenen in veilig, slipvrij schoeisel. Deze wegwerpschoenovertrekken zijn gemaakt van zware, ademende stof die de hele voet bedekt met een bescherming die het binnendringen van stof, vet en andere zachte verontreinigingen voorkomt. Deze lichtgewicht lagen zijn typisch gemaakt van witte en blauwe stoffen en zijn een 'must have' op de werkplek. Bedek uw werkschoenen snel en gemakkelijk met de wegwerpbeschermende laarzen van Enviro Safety Products.

Wegwerpschoenovertrekken bieden u mogelijkheden om het oppervlak waarop u werkt te beschermen en worden gebruikt om het schoeisel te beschermen. Onze wegwerpschoenovertrekken zijn er in vele materialen. Onze blauwe wegwerpschoenovertrekken zijn een geweldige optie voor licht of kort werk, Tyvek covers bieden een grote duurzaamheid en worden vaak meerdere keren gebruikt, en onze Tychem covers bieden het hoogste niveau van bescherming onder al onze wegwerpovertrekken.

We hebben een grote verscheidenheid aan wegwerpschoenovertrekken voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit grootte, kleur en stijl. Er zijn zoveel manieren om je schoenovertrek aan te passen, dat je je misschien afvraagt waarom je niet hebt gekozen voor de voordelen van het gebruik van een beschermende schoenovertrek.

De basis wegwerpschoenovertrekken zijn beschikbaar in blauw en wit en zullen uw bestaande schoeisel beschermen, terwijl ze de vruchten plukken van het feit dat er geen statische elektriciteit of vuil met u wordt overgedragen van de steriele omgeving naar of van buiten. Deze stijl schoenovertrekken zijn meestal ongeveer 2 millimeter dik. Bovendien zijn de wegwerpschoenovertrekken één maat en worden ze geleverd met een elastische bovenzijde om ze veilig rond de schoen te houden. Basis schoenovertrekken beschermen tegen morsen, spatten, stof en vet.

De sterkste stijl van beschermende schoenovertrekken is polypropyleen. Ze zijn meestal 4 millimeter dik, waardoor ze twee keer zoveel bescherming bieden als de basisschoenovertrekken, en zijn goed te gebruiken met zowel laarzen als gewone schoenen. Deze schoenovertrekken strekken zich ook uit tot aan het kalf voor totale veiligheid. Het PE-materiaal is ademend, zodat je voeten niet zweten. Zware wegwerpschoenovertrekken beschermen tegen stof, morsen, spatten, vet en wat lichte chemicaliën.

We hebben allerlei soorten plastic schoenovertrekken, en als we ook wegwerpschoenovertrekken naar Madrid kunnen sturen, zoals ze in Barcelona zijn besteld, kunnen we ze naar elke stad sturen. We hebben al uitgelegd de definitie en de functie van de panty's of schoenovertrekken, zodat u weet waar u wegwerpbare laarzen te kopen met ons krijgt u kwaliteit chirurgische panty's, krijg je goedkope waterdichte schoenovertrekken online, plastic schoenovertrekken zijn uw beste optie, evenals het kopen van goedkope schoenovertrekken, ontdek alle functies en prijzen.

Bekijk meerZie minder