Overlaars

Is hygiëne en bescherming essentieel in uw werk? Dan is de slimste keuze de keuze voor onze wegwerp laarzenhoezen. Hier is waarom.

Actieve filters

  Wegwerp plastic laarzenhoezen zijn een populaire keuze voor bedrijven waar veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. Veel ziekenhuizen, gezondheidscentra, laboratoria, reinigingsdiensten, veeteelt, voedingsindustrie en chemische industrie vertrouwen al op hen.

  WEGWERP LAARZENHOEZEN ZIJN:

  • Hypoallergeen.
  • Waterdicht.
  • Gemakkelijk te gebruiken.
  • Comfortabel.
  • Hygiënisch.


  Onze polyethyleen laarzenhoezen zorgen voor bescherming en hygiëne op het werk en beschermen het schoeisel en fungeren als een hygiënische en sanitaire barrière. Dankzij hun kwaliteit voor eenmalig gebruik zorgen deze laarzenhoezen voor een extra punt van netheid, want als je klaar bent met het gebruik ervan hoef je ze alleen nog maar in de bijbehorende container te gooien.

  De plastic wegwerp laarzenhoezen zijn gemaakt van polyethyleen en zijn waterdicht en hypoallergeen, zodat u uw werk zonder ongemak kunt doen.

  In MonoUso hebben we twee modellen van dit type wegwerpschoenen. Aan de ene kant hebben we onze transparante wegwerp laarzenhoezen en aan de andere kant de witte wegwerp laarzenhoezen die het voordeel hebben dat ze een blauwe verstevigde zool hebben. Beide modellen passen allemaal in één maat en hebben een elastiek voor een betere pasvorm, zodat de laars niet naar beneden glijdt en u comfortabel kunt werken.

  De wegwerp- en waterdichte laarzenhoezen zijn zeer eenvoudig aan te trekken en te gebruiken, zodat u niet veel tijd hoeft te nemen om ze aan en uit te trekken. Bovendien zullen uw schoenen dankzij hun hoge weerstand veilig zijn tegen wrijven of krassen. Op onze website vindt u pakketten van 10, 50, 500 of 200 paar, zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Profiteer van de mogelijkheid en bescherm uw voeten!

  Bekijk meerZie minder