Desinfecterende Doekjes

Desinfectiedoekjes hebben een veelheid aan toepassingen. Daarom hebben we verschillende soorten individuele doekjes, afhankelijk van uw behoeften.

Actieve filters

  Handdesinfectiedoekjes worden gebruikt om de reinheid van mensen te garanderen. Ons assortiment van individuele ontsmettingsdoekjes dekt uw behoeften. Ontsmettings- en ontsmettingsdoekjes zijn de oplossing voor het overtollige zweet of voor het desinfecteren van een deel van het lichaam. Individuele desinfectiedoekjes zijn geschikt voor kinderen, omdat ze de huid niet irriteren.

  Om sterke handgeuren te elimineren, zijn verfrissende citroendoekjes het handigst. Daarom is het gebruikelijk om geurende doekjes te gebruiken in viswinkels.

  Desinfectiedoekjes om vlekken te verwijderen zijn de individuele vlekkenverwijderingsdoekjes. Bij hen zullen koffie- of wijnvlekken geen probleem zijn.

  Om de persoonlijke hygiëne te garanderen, gebruikt u ontsmettingsdoekjes voor het toilet!

  Aan de andere kant, als u niet alleen de hygiëne van uw gasten maar ook die van uw bedrijf wilt garanderen, vertrouw dan op de multifunctionele doekjes - kijk maar eens in onze catalogus!

  Bekijk meerZie minder