Stofdoeken

In MonoUso willen we het keukendoek de aandacht geven die het verdient, daarom bieden we u in deze categorie de multifunctionele doeken met Drytech-technologie aan. Het zijn de perfecte doeken voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik: ze zijn licht van gewicht, drogen zeer snel, zijn stofvangend, laten geen pluis achter en zijn gemaakt van microvezel.

Actieve filters

  Volgens een studie van het tijdschrift InfoHoreca "vinden 9 van de 10 klanten de netheid van de eetzaal en de toiletten belangrijker dan de service in de restaurants".

  Daarom biedt MonoUso u onze microvezeldoek aan met een nieuw en ander design, met DryTech technologie om u die extra kwaliteit en netheid te bieden waar u naar op zoek bent.

  • Superabsorberend
  • Multifunctioneel
  • Microvezel
  • Wasbaar en bestendig
  • Snelle droging

  Deze stofdoeken zijn milieuvriendelijk en kunnen overal voor gebruikt worden. Ze reinigen en drogen alles wat er gemorst wordt.
  Door hun speciale vezeltechnologie drogen ze snel en absorberen ze tot 4 keer hun gewicht in vloeistof. En omdat het microvezeldoeken zijn, voelen ze zacht aan en bouwen bacteriën zich niet op.
  Je kunt de tafels schoonmaken en ze zullen nooit onaangename geuren afgeven.

  Het maakt niet uit of u ze gebruikt voor uw restaurant of voor de keuken thuis, u kunt ze gebruiken voor het schoonmaken van ovens, spoelbakken en zelfs voor het afwassen van gerechten. Sommige klanten gebruiken ze om de staven af te vegen of de tafels schoon te maken. Dry Tech-doekjes zijn uw beste dagelijkse metgezellen.

  In tegenstelling tot de klassieke keukendoeken bieden de superabsorberende Dry Tech-doeken een aanvulling in design en technologie. Ze zijn gemaakt van 70% polyester en 30% polyamide, waardoor ze isotroop zijn, d.w.z. dat ze net zo effectief werken, ongeacht de richting waarin u ze gebruikt en dat u dankzij de verschillende kleuren voor elke reinigingszone één kunt kiezen.
   Bijvoorbeeld de ecologische doeken met een blauwe rand om de badkamers mee af te vegen en de doeken met een roze rand om de tafels mee schoon te maken.

  Keukens en restaurants hebben meestal allerlei gadgets, maar we kunnen ons geen keuken of restaurant voorstellen zonder een multifunctioneel doek. 

  Kortom, als u op zoek bent naar kwaliteit, verschil, netheid en effectiviteit, dan zijn de Dry Tech reinigingsdoeken uw beste optie. Probeer ze uit en laat u verrassen!

  Bekijk meerZie minder