Plastic Paper Roll Dispenser

Het betreden van een badkamer en het vinden van vuil toiletpapier kan een zeer onaangename ervaring zijn. Als u uw toiletten een vleugje hygiëne wilt geven, dan is de toiletpapierautomaat wat u nodig heeft.

Actieve filters

  Met de toiletpapierautomaat beschermt u uw papier tegen typische toiletbacteriën en vermijdt u kruisbesmetting. Zo kunnen uw klanten zich zonder zorgen wassen.

  WAAROM HET BELANGRIJK IS OM EEN INDUSTRIËLE TOILETPAPIERDISPENSER TE HEBBEN

  • Je vermijdt papiervervuiling.
  • Je beschermt het papier tegen bacteriën.
  • Je zorgt voor het imago van je badkamer.
  • Je geeft het een schone schijn.


  Deze dispensers zijn ontworpen om het hoge verkeer in de toiletten aan te kunnen, zodat ze een grote capaciteit hebben, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opraken van het papier. Bovendien hebben ze een gleuf waardoor je kunt zien welk niveau van papier je hebt en of het nodig is om het te veranderen.

  Onze papierroldispensers hebben een modern en zeer praktisch doseersysteem. Bovendien zijn ze zeer resistent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het veranderen ervan.

  Het aantrekkelijke design en het functionele zullen uw badkamer een goede uitstraling geven en zullen al uw klanten tevreden stellen. Al onze modellen hebben een slot en een veiligheidssleutel die bij het product worden geleverd om diefstal te voorkomen.

  De toiletpapierautomaten zijn zeer economisch en concurrerend geprijsd. In MonoUso vindt u verschillende modellen waarvan de prijs varieert afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt.

  Op het web vindt u roestvrijstalen toiletpapierdispensers met een grote weerstand, witte toiletpapierdispensers en handtoiletpapierdispensers die dankzij hun blad-voor-vel-dispenser u in staat stellen te besparen op papier. Tot slot vindt u op onze website ook elegante toiletpapierdispensers die een speciaal tintje geven aan uw sanitaire ruimtes.

  Begin nu met het verzorgen van uw badkamerbeeld!

  Er zijn veel papierroldispensers, dus we bieden u een breed scala aan dispensers voor rollen en industrieel cellulosepapier.

  De toiletpapierdispensers die wij u aanbieden zijn gericht op bepaalde toepassingen om aan uw behoeften te voldoen. Servetdispensers en industriële zeepdispensers zijn essentieel in de horeca. Onze roestvrijstalen servettendoos is ideaal voor het materiaal. Voor de handhygiëne zorgen papieren handdoekdispensers voor een eenvoudige verwijdering en houden ze het papier geïsoleerd. Voor rollen hebben we verschillende papierrolhouders: statiefdispenser, wanddispenser en lontveger. 

  De keuze van de papierdispenser hoeft niet moeilijk te zijn!

  Bekijk meerZie minder