Producttype

Materiaal

Kleur

Toiletpapier-dispensers

Niets is handiger en hygiënischer dan het gebruik van toiletpapierdispensers in uw bedrijf om het voortdurend hanteren van de papierrol te voorkomen. Daarom hebben we bij Monouso een selectie van sterke en duurzame toiletpapierdispensers gemaakt die zich kenmerken door de volgende eigenschappen:

  • Toegankelijk: gemakkelijk en eenvoudig bij te vullen.
  • Zeer bestendig: geschikt voor alle soorten toiletten of badkamers met veel verkeer.
  • Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Toiletpapier-dispensers


Actieve filters

Papierroldispensers

Toiletpapierdispensers zijn een essentieel onderdeel van de netheid van een etablissement, ongeacht het soort dienst dat u aanbiedt.

Onze dispensers zijn uiterst resistent en duurzaam dankzij het materiaal waarvan ze gemaakt zijn en hun ontwerp. Bovendien beschermen ze hun binnenkant tegen externe factoren zoals vocht en lucht, zodat ze in perfecte staat blijven voor gebruik door de klant.

Papierroldispensers zijn zeer nuttig en handig voor zowel het bedrijfspersoneel als de klanten. Dit komt omdat ze een geweldig zelfbedieningshulpmiddel zijn dat slechts een moment nodig heeft om bijgevuld te worden.

Waarom het belangrijk is om een industriële toiletpapierdispenser te hebben:

Deze toiletroldispensers zijn ontworpen om veel toiletverkeer aan te kunnen, dus ze hebben een grote capaciteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u zonder papier komt te zitten. Ze hebben een inkeping of doorzicht waardoor u kunt zien hoeveel papier u hebt en of u moet worden bijgevuld. Dankzij toiletpapierdispensers:

  • U beschermt het papier tegen bacteriën.
  • Zorgt u voor de uitstraling van uw badkamer.
  • U geeft het een schone uitstraling.

Praktische toiletpapierdispensers

Industriële toiletpapierdispensers hebben een modern en praktisch uitgiftesysteem. Hun aantrekkelijke maar functionele ontwerp geeft uw badkamer een mooie uitstraling en spreekt al uw klanten aan. Ze hebben ook een slot en veiligheidssleutel die bij het product worden geleverd om diefstal te voorkomen.

De toiletpapierdispensers hebben een zeer voordelige en concurrerende prijs. Bij Monouso vindt u verschillende modellen waarvan de prijs varieert afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn en het model.

Bekijk meerZie minder