Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Industriële papierrollen

Heeft u papierrollen voor professionals nodig? Als u uw bedrijf zo schoon mogelijk wilt houden op de meest praktische manier, zoek dan niet verder. Ontdek onze industriële papierrollen! Ze worden gekenmerkt door:

  • Groter formaat: industriële papierrollen zijn meestal groter, perfect voor intensief gebruik in alle soorten bedrijven.
  • Hoog absorptievermogen: omdat ze ontworpen zijn voor professionals, hebben ze een ideaal absorptievermogen voor olievlekken of dichte vloeistoffen, zonder dat u veel vellen hoeft te gebruiken.
  • Meer gebruiksgemak: omdat ze door hun hoge capaciteit minder vaak vervangen hoeven te worden, zijn ze handiger voor bedrijven die dit soort papier nodig hebben.
  • Verschillende toepassingen: rollen industrieel papier zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende taken, van het afvegen van oppervlakken tot het drogen van handen.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Industriële papierrollen


Actieve filters

Papierrollen voor professionals

Stelt u zich eens voor: u bent in uw horecazaak en u moet snel en gemakkelijk wat afval en vlekken uit uw keuken opruimen. Wat is het eerste dat in u opkomt? Een stuk papier pakken en opruimen, althans oppervlakkig. Dat klopt! Industriële papierrollen zijn het sleutelelement voor deze functie. Met hun hoge absorptievermogen zijn deze rollen in staat de hardste rommel in een oogwenk op te ruimen.

Onze rollen industrieel papier zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden. Ze zijn ideaal voor industrieën, werkplaatsen en elk bedrijf dat constant en efficiënt moet worden schoongemaakt, zoals cateringkeukens.

Belangrijk is dat deze rollen kunnen worden gebruikt met speciaal ontworpen industriële rollenstandaards, waardoor ze nog praktischer en efficiënter te gebruiken zijn in veeleisende omgevingen. De industriële rollenstandaards zijn ontworpen om het snijden en pellen van papiervellen te vergemakkelijken, waardoor afval en kosten worden beperkt.

Meer absorberende papierrollen

Bovendien zijn onze industriële papierrollen verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de rol kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Vertrouw niet op standaard rollen handpapier voor intensief gebruik in professionele omgevingen en gebruik in plaats daarvan industriële papierrollen - deze zijn perfect voor het opruimen van olie, vet, vloeistoffen en ander industrieel afval zonder resten achter te laten.

Bekijk meerZie minder