Papierhanddoek dispenser

Wilt u uw klanten helpen om hun handen altijd schoon en droog te houden op een praktische en economische manier? Met onze papieren handdoekdispenser is het eenvoudig.

Actieve filters

  Handpapierautomaten zijn een zeer slimme optie voor mensen die een horecabedrijf hebben, restaurants, gezondheidscentra of ziekenhuizen, waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft.

  WAAROM EEN PAPIEREN HANDDOEKDISPENSER KOPEN

  • U zorgt voor uw klanten
  • U zorgt voor de hygiëne van uw bedrijf
  • Praktisch en comfortabel
  • Ze geven een goed imago aan uw badkamer
  • Economisch


  Zoiets simpels als onze papieren handdoekdispenser stelt u in staat uw klanten een betere service te bieden. Dankzij het eenvoudige openings- en sluitingsmechanisme kunt u het papier comfortabel herladen. Bovendien hebben al onze dispensers een slot en een sleutel om eventuele diefstal te voorkomen.

  Door het praktische ontwerp van de handpapierdispenser kunt u door een gleuf kijken of er meer papier nodig is, zodat uw klanten altijd iets hebben om hun handen mee te drogen. Dankzij de "z" of "zig-zag" opstelling van het papier komen de vellen één voor één tevoorschijn, waardoor onnodige verspilling wordt vermeden en kosten worden bespaard.

  Onze papieren handdoekdispenser is zeer voordelig geprijsd en bovendien zeer resistent, dus het is een investering op lange termijn, want hij gaat lang mee.

  Op onze website vindt u verschillende modellen: van de roestvrijstalen papieren handdoekdispenser en de rolpapieren handdoekdispenser, tot een dispenser met een eleganter design die een extra tintje aan uw badkamer zal geven.

  U kunt uw dispenser aanvullen met de aanschaf van papieren handdoeken of papieren lont, elektrische handdrogers met sensor of vloeibare zeepdispenser die u nodig heeft en die u ook op onze website vindt.

  Geef uw badkamers een speciaal tintje terwijl u uw klanten verwent!

  Bekijk meerZie minder