Handdoekpapier

Hygiëne is essentieel in elk bedrijf, vooral als het een hotel-, restaurant- of cateringbedrijf is. Papieren handdoeken helpen u om uw zaak schoon en netjes te houden.

Actieve filters

  Een ding dat niet kan ontbreken in uw bedrijf is papieren handdoeken, zodat klanten hun handen kunnen drogen na het wassen. Dit is een eenvoudig maar onmisbaar product in elke badkamer, samen met een vloeibare muurzeepdispenser. 

  HOED BRENGEN PAPIEREN HANDDOEKEN NAAR UW BEDRIJF?

  • Reinheid en hygiëne
  • Besparing op papier
  • Hoge kwaliteit en klasse-imago


  Deze papieren wegwerpdoekjes zijn veel hygiënischer, omdat elke klant er een gebruikt en niet dezelfde gebruikt die een andere klant al eerder heeft gebruikt. Dit zal een gevoel van netheid in uw bedrijf brengen dat de klant zal waarderen. Bovendien bespaart u veel tijd en geld op het schoonmaken, want als ze ze eenmaal gebruiken, hoeven ze ze alleen nog maar in de container weg te gooien.

  Laat je niet voor de gek houden!

  Ook al zijn ze van dit materiaal gemaakt, onze papieren handdoeken zijn zeer absorberend en resistent, zodat ze niet uit elkaar vallen als ze nat zijn en uw handen volledig droog zijn.

  Bovendien zijn papieren handdoeken veel goedkoper, dus u bespaart geld. Hun slimme "Z" of "zig-zag" vouwen voorkomt dat ze breken als ze worden getrokken en zorgt ervoor dat ze één voor één worden uitgedeeld, zodat u verspilling voorkomt en bespaart op papier.

  Hoewel het eruit ziet als een eenvoudig en eenvoudig item, zullen papieren handdoeken uw bedrijf een hoog kwaliteitsimago geven en uw klanten zullen het waarderen dat u eraan denkt en er voor zorgt. 

  We hebben verschillende modellen papieren handdoeken: in ons web vindt u ze gemaakt van gerecyclede cellulose, van 2 lagen ecologisch papier, gemaakt van twee lagen tissuepapier en papieren handdoeken. We hebben ook handreinigingsdoekjes. Kies degene die u het beste bevalt en pas deze aan uw behoeften aan.

  Er zijn ook verschillende kleuren te vinden: van wit tot blauwe papieren handdoeken.

  Papieren handdoeken zijn bedoeld voor gebruik in dispensers.

  Verwen uw bedrijf en uw klanten en vergeet niet hen dit noodzakelijke en essentiële product aan te bieden.

  Bekijk meerZie minder