Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Kleur

Wegwerp mouwen

Wij weten dat bescherming van de armen bij laboratorium-, klinische of voedingswerkzaamheden essentieel is voor een maximale hygiëne.

Ons assortiment wegwerpwerkkleding omvat een breed scala aan wegwerpmouwen die de elleboog tot de pols bedekken en voorkomen dat werknemers in contact komen met wat ze hanteren. Dit zijn hun belangrijkste kenmerken:

  • Totale bescherming: ze beschermen de bovenste ledematen volledig.
  • Zeer hygiënisch: ze garanderen maximale veiligheid en voorkomen kruisbesmetting.
  • Gemakkelijke sluiting: de wegwerpmouwen hebben elastische banden voor een veilige en comfortabele bevestiging.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp mouwen


Actieve filters

Bescherming met wegwerpmouwen

Bij Monouso geven we om de bescherming, hygiëne en veiligheid van de bovenste ledematen van werknemers. Daarom bieden wij een breed scala aan wegwerpmouwen die een maximale bescherming garanderen bij werkzaamheden die dat vereisen, zoals laboratorium- of voedselverwerking.

Wegwerparmmouwen zijn de perfecte oplossing om contact te vermijden met wat wordt gehanteerd of behandeld, en beschermen zo tegen beschadiging en voorkomen besmetting van levensmiddelen of chirurgische elementen. Er zij op gewezen dat zij voorzien zijn van elastische banden voor de sluiting, waardoor de werknemer meer comfort en veiligheid wordt geboden.

En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan allerlei behoeften en voorkeuren te voldoen.

Wegwerp mouwen voor levensmiddelenbedrijven

Deze wegwerpmouwen worden veel gebruikt in levensmiddelenbedrijven zoals de vleesindustrie, wijnmakerijen, frisdrankfabrikanten, producenten van specerijen, sauzen en oliën, viskwekerijen, bakkerijen en banketbakkerijen, naast vele andere. Ze zijn ook ideaal voor ziekenhuizen, klinieken en laboratoria.

Met onze wegwerphoezen kunt u uw bedrijf hygiënischer en veiliger maken, zodat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Omdat het producten voor eenmalig gebruik zijn, kunt u ze na gebruik weggooien in de daarvoor bestemde container. Zo vermijdt u de noodzaak van herhaalde reiniging en desinfectie en bespaart u kostbare tijd en middelen.

Bekijk meerZie minder