Mouwovertrek

Ons Wegwerpbaar Mouwovertrek is ideaal voor de bescherming van de bovenste ledematen van de armen in het laboratorium, in de kliniek of in de voeding. Deze polsbeschermers, die van de elleboog tot de pols lopen, zijn gemaakt van polyethyleen en voorkomen dat de werknemer in contact komt met wat hij of zij hanteert en ziektekiemen verspreidt naar het voedsel of het chirurgische materiaal. Deze Wegwerphoezen kunnen worden aangevuld met elk van de Producten in onze Wegwerpkleercatalogus.

Actieve filters

    Voor bescherming, hygiëne en veiligheid in de bovenste ledematen biedt MonoUso een breed assortiment aan Wegwerpbaar Mouwovertrekken. Gegarandeerde bescherming voor de armen van werknemers in laboratoria of voedingsstations, deze Wegwerphulzen voor het afdekken van de armen vermijden contact met wat er wordt gehanteerd of behandeld en beschermen zo tegen schade en voorkomen besmetting van voedsel of chirurgische elementen.

    Vervaardigd in polyethyleen, zijn ze te vinden op onze website in blauw, wit of groen, met elastieken om ze op hun plaats te houden.  

    Deze Wegwerpbaar Mouwovertrekkenworden veel gebruikt in voedingsmiddelenbedrijven zoals: slachthuizen, vleesindustrie, wijnmakerijen, frisdrankfabrikanten, kruiden-, saus- en olieproducenten, viskwekerijen, bakkerijen en banketbakkerijen. Denk geen twee keer na en geef uw bedrijf een gezond tintje met onze Disposable Wristbands.

    Bekijk meerZie minder