Rolhouder

Als u een bedrijf heeft waar het papierverbruik zeer hoog is, zijn industriële papierrolhouders een zeer slimme keuze om uw werk veel gemakkelijker te maken.

Actieve filters

  Onze papierrolhouders zijn ontworpen voor industrieel gebruik en een hoog papierverbruik. Bedrijven zoals tankstations, mechanische of verfwinkels, washuizen, keukens, productieruimtes of industrieën vertrouwen er al op.

  KWALITEITEN VAN DE ROLHOUDERS:

  • Zeer resistent
  • Praktisch
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Ergonomisch ontwerp
  • Zuivere snede


  De industriële papierrolhouders zijn gemaakt van gegalvaniseerde en gelakte stalen buizen. Bovendien hebben ze een zeer praktische en eenvoudig te gebruiken ABS-zaag die een schone snede van de industriële papierrol en een veilige en betrouwbare afzuiging ervan mogelijk maakt.

  De stalen rolhouders hebben een groene afwerking en een zeer praktisch en ergonomisch ontwerp. Dankzij de goede grip kun je het papier snijden zonder dat je bang hoeft te zijn dat het bij de eerste trek uit elkaar valt. Bovendien is het gemakkelijk om de rol te vervangen.

  Door zijn vochtbestendigheid en duurzaamheid is de industriële walsenhouder een zeer rendabele investering op lange termijn. Deze rolhouders zijn aan de basis voorzien van kunststof pluggen, die de stabiliteit en veiligheid van de rollen garanderen.  

  Op onze website vindt u twee modellen rolhouders voor een zeer betaalbare prijs. Enerzijds hebben we de vloerrolhouder en anderzijds de statiefrolhouder. Kies degene die u het meest helpt om uw werk makkelijker te maken!

  Bekijk meerZie minder