Onderzoekbankpapier

Wilt u zorgen voor de hygiëne van uw bedrijf en uw klanten op hun gemak stellen? Brancardpapierrollen zijn wat je zoekt.

Actieve filters

    Als je je afvraagt waar je brancardrollen kunt kopen, kijk dan niet verder. Bij MonoUso vind je alles wat je nodig hebt.

    WAAROM ROLLEN BRANCARDPAPIER GEBRUIKEN

    • U zorgt voor de hygiëne van uw bedrijf.
    • Reinigingsgevoel en zorg voor de klant.
    • Praktisch en wegwerpbaar.


    Kuuroorden, spa's, massagecentra, schoonheids- en esthetische centra, ziekenhuizen, gezondheidscentra, fysiotherapiecentra, tandartsen... Er zijn veel bedrijven waar een rol wegwerpbrancard en een rol industrieel handdroogpapier onmisbaar zijn.

    De rol brancardpapier is ideaal als u uw klanten een gevoel van extreme netheid wilt bieden. Dankzij het eenmalige karakter kunt u het brancardpapier bij elke klant vernieuwen, zodat u een maximaal zorg- en hygiëne-effect op hen kunt overbrengen.

    Dankzij de zachtheid ervan zullen uw klanten zich niet ongemakkelijk voelen. Bovendien zullen de papierrollen, aangezien ze van papier zijn gemaakt, alle gemorste vloeistof absorberen. Dit houdt uw werkruimte langer schoon en bespaart u de moeite van het schoonmaken van de tafel tussen de klanten.

    Als u op zoek bent naar een goedkope rol stretcherpapier in MonoUso hebben we twee verschillende modellen: aan de ene kant vindt u de gekrulde papierrol en aan de andere kant de voorgesneden papierrol die het snijden gemakkelijker en sneller maakt.

    Doe nu mee met de zorg voor uw bedrijf!

    Bekijk meerZie minder