Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Brancard papierrollen

Als u zich afvraagt waar u brancardrollen kunt kopen, zoek dan niet verder. Bij Monouso vindt u een brede selectie van de beste brancardrollen, die een zeer populair accessoire zijn voor alle soorten zorgverleners.

  • Zeer hygiënisch: het helpt uw werkomgeving schoner te houden.
  • Zeer resistent en absorberend: het is ontworpen voor direct contact met de huid, dus uw meubilair en apparatuur worden beschermd tegen zweet.
  • Gemakkelijk te vernieuwen tussen cliënten: zeer gemakkelijk te hanteren, dus u vindt het gewoonlijk opgerold in kartonnen kokers voor gemakkelijk vervoer en gebruik.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Brancard papierrollen


Actieve filters

Papieren brancard voor bedrijven

Kuuroorden, spa's, massagecentra, schoonheids- en esthetische centra, ziekenhuizen, gezondheidscentra, fysiotherapiecentra, osteopaten, tandartsen... Er zijn veel bedrijven waar een rol wegwerpbrancardpapier en een rol papier onmisbaar zijn.

De rol brancardpapier is ideaal als u uw klanten een uiterst schoon gevoel wilt bieden. Dankzij het eenmalige karakter kunt u het brancardpapier bij elke klant vernieuwen, zodat u een maximaal verzorgend en hygiënisch effect overbrengt.

Dankzij hun zachtheid zullen uw klanten zich zeer comfortabel voelen. Omdat ze van papier zijn, absorberen ze bovendien alle gemorste vloeistoffen (zweet, olie, crèmes). Zo blijft uw werkruimte langer in perfecte staat en hoeft u de bank niet meer schoon te maken tussen de klanten door.

Waarom papieren stretcherrollen gebruiken?

  • U zorgt voor de hygiëne van uw zaak.
  • Schoon en verzorgend gevoel voor de klant.
  • Praktisch en wegwerpbaar.

Meer netheid met papieren stretcherrollen

Met onze papieren stretcherrollen kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een kwaliteitsproduct waarmee u uw ruimte brandschoon kunt houden. Wacht niet langer, blader door onze selectie en vind de perfecte rol spanpapier voor u!

Bekijk meerZie minder