Niet Geweven Tafelkleed 1,2x1,2

De delicatesse en zachtheid die deze Novotex-tafelkleden u bieden als het gaat om het genieten van het plezier van het zitten aan tafel is iets wat het verlangen om te eten verhoogt. Onze Niet-Geweven tafelkleden, gemaakt van propyleen vermengd met verschillende soorten hars, bieden een kwaliteit die veel beter is dan de typische traditionele tafelkleden.

Op onze website vindt u deze Novotex Cut Tafelkleden van 1,2 x 1,2 meter, in een grote verscheidenheid aan kleuren en prints, die allemaal ideaal zijn om de tafel naar uw wens aan te kleden en de kwaliteit van zijde aan te bieden in een wegwerptafelkleedformaat.

Actieve filters

    In dit gedeelte kunnen we het Novotex-tafelkleed geschikt maken voor elke kamersetting. Deze tafelkleden voor eenmalig gebruik zijn ideaal voor het bedekken van de tafels van restaurants of voor elk type van premiumklasse-evenement. Op onze website kunt u voor elke instelling het juiste tafelkleed kiezen.

    Zijn dit tafellakens?

    Onze Novotex-tafelkleden staan bekend als Niet-Geweven-tafelkleden, die dankzij hun samenstelling van polypropyleen met speciale harsen een textuur hebben die voorkomt dat vuil zich vasthecht en die het mogelijk maakt om ze met doekjes te reinigen, te wassen en zelfs meerdere keren te strijken, ook al worden ze beschouwd als wegwerptafelkleden, omdat het door hun lage prijs goedkoper is om ze weg te gooien dan om ze te wassen.

    Deze tafelkleden zijn ideaal om de tafels in catering- en restaurantruimtes te bedekken, u kunt ze op maat knippen en configureren zoals u dat wilt voor de inrichting van uw eetkamer.

    Bekijk meerZie minder