Niet Geweven Tafelloper

Wilt u uw tafels een zeer elegante uitstraling geven tegen een meer dan betaalbare prijs? Dan ben je op zoek naar onze novotex tafellopers. Deze wegwerptafelkleden geven een veel aantrekkelijker uitstraling aan uw tafelpresentatie - iedereen zal gefascineerd zijn!

Actieve filters

  Onze moderne tafellopers zijn smalle wegwerptafelkleden die in het midden van de tafel worden geplaatst en die een zeer elegante en gedistingeerde uitstraling geven aan het evenement dat u nodig heeft.

  VOORDELEN VAN TAFELLOPERS:

  • Ze geven een stijlvolle uitstraling aan de tafel.
  • Ze zijn wegwerpbaar
  • Je bespaart tijd en geld.
  • Onovertroffen kwaliteit en textuur.


  Door hun samenstelling, kwaliteit en textuur bieden onze novotex tafellopers elegantie en een groot absorptievermogen aan uw tafel. Je kunt met ze spelen om kleurcombinaties en tafelcomposities te maken. Ze zijn zo gematigd geprijsd dat ze voor elke zak toegankelijk zijn en ook kunnen worden gewassen, hoewel het vanwege de lage kosten raadzaam is om ze slechts één keer te gebruiken.

  Tafellopers zijn gemaakt van niet-geweven stof, dat wil zeggen dat ze worden geproduceerd met een materiaal dat het uiterlijk van de stof evenaart. In dit geval, met novotex, een 100% polypropyleen composietmateriaal. Daarom bieden onze novotex tafellopers een zeer bestendige afwerking met een zachte en zeer aangename touch.

  Wegwerp tafellopers zijn een uitstekende aanvulling voor wie de tafel op een elegante manier wil presenteren, maar zonder af te zien van het comfort van eenmalig te gebruiken tafellopers. Vanwege hun eigenschappen worden tafellopers veel gebruikt in de horeca. Ze zijn ook een uitstekend alternatief voor individuen, die ze kunnen gebruiken in hun evenementen en vieringen om een vleugje elegantie te geven.

  Tafellopers kunnen worden gebruikt met elk type tafel, of het nu een glazen, ronde of rechthoekige tafel is. Op de website vindt u een uitgebreide catalogus van tafellopers in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw evenement past.

  We hebben originele tafellopers zoals de turquoise tafelloper, de fuchsia tafelloper of de oranje tafelloper, die uw tafel een opvallend en kleurrijk tintje geven. Als u op zoek bent naar iets soberders, vindt u ook onze zwarte tafelloper, rode tafelloper en witte tafelloper. Allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

  Zijn ze echt goedkoop?

  Novotex tafellopers zijn de eerste in de ranglijst, voor wat betreft de kwaliteit - prijs - van de conventionele stoffen lopers. Onze tafellopers hoeven niet gewassen, gedroogd en gestreken te worden, hoewel ze er wel tegenop kunnen. Dus, in aanvulling op het geld, bespaart u veel tijd.  

  Tegen een zeer betaalbare prijs geeft u uw tafels een veel elegantere uitstraling en kunt u bovendien vergeten tijd te verspillen aan het wassen en onderhouden van de tafelkleden.

  Bekijk meerZie minder