Niet Geweven Placemat 30x40

Novotex Placemats zijn niet-geweven tafelkleden, ook wel bekend als Spunbond of Newtex placemats. Deze Novotex Wegwerpbare Placemats lijken op stof en zijn herbruikbaar, omdat ze door hun kwaliteit meerdere malen gewassen en gestreken kunnen worden. MonoUso waarschuwt u echter dat "door hun lage prijs is het goedkoper om ze weg te gooien dan om ze te wassen". Deze wegwerptafelkleden kunnen worden gecombineerd met Gekleurde Servetten om een gepersonaliseerd en zeer aantrekkelijk ontwerp te bieden.

Actieve filters

    De Novotex Placemat brengt veel voordelen met zich mee voor onze vestiging of ons evenement. De Novotex Placemats zijn ontworpen om de zachte en elegante touch van de stof te bieden met de voordelen van de Wegwerptafelkleden.

    De Novotex Placemats zijn gemaakt van Novotex, een 100% polypropyleen composietmateriaal. De hars die gebruikt wordt om ze te vervaardigen geeft ze een textuur die voorkomt dat vuil zich vasthecht en maakt het mogelijk om ze met een eenvoudige doek te reinigen. Daarom zijn deze niet-geweven tafellakens zeer resistent en hebben ze een hoogwaardige afwerking. Ze zijn ook bekend als Nextex tafelkleden en Spundbond tafelkleden.

    Zo worden Novotex Placemats vooral gekenmerkt door hun geweven uiterlijk. Ze voelen prettig aan, zijn zacht en onderscheiden zich door hun uiterlijk. Daarnaast is het kleurenpalet van deze non-woven tafelkleden breed. Het kan dus gecombineerd worden met decoratie en serviesgoed. Omdat het wegwerptafelkleden zijn, maken ze de tafelcollectie lichter en beschermen ze tegen stoten of het morsen van water. Ze kunnen ook worden hergebruikt.

    Vanwege deze deugden zijn de Non-Woven Tafelkleden een zeer gewaardeerde keuze in Restauratie en Catering.

    Bekijk meerZie minder