Koffiekopjes PS

Onze Hard PS Plastic Bekers zijn perfect als u een betere en kwalitatief hoogstaande service wilt geven. Met een grote weerstand zijn deze plastic wegwerpbekers ideaal voor koffie, thee en alle soorten warme dranken. Verras uw klanten of gasten met een van onze Rigid Plastic Bekers, voor een zeer economische prijs geeft u een service die de gasten tot in het kleinste detail toejuicht.

In verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zijn onze Plastic Rigid Bekers bestand tegen temperaturen die hoger zijn dan 70 ºC, maar zijn niet geschikt voor microgolven, omdat ze meer zijn om de warmte te behouden dan om te dienen als een container voor de verwarming.

Actieve filters

    Deze lijn van Hard Plastic Mokken is perfect voor het geven van een schone en exclusieve service aan de klant. Ondanks hun lage prijs zijn deze wegwerpmokken van onberispelijke kwaliteit en stijfheid waardoor het artikel niet gemakkelijk kan breken of afbreken. Zeer populair in hotels, cafetaria's en bedrijfsontbijten of lunches, ze zijn de perfecte oplossing voor het schoonmaken na elke dienst of maaltijd, omdat ze, als wegwerpbekers, aan het einde van hun werk niet hoeven te worden gewassen en gedroogd, alles gaat naar de vuilnisbak zodra het klaar is, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

    Op onze website vindt u een breed assortiment aan wegwerptafelproducten die ideaal zijn voor gebruik met deze bekers. Van Vierkante Hard PS Borden, perfect voor pasta's en desserts, tot Koffie Roerstaafjes en Rietjes of Plastic Bestek in Luxury of Premium, ideaal voor recepties met hoge onderscheiding en waar onze Geribbelde Bekers het gevoel van hoge klasse zullen geven.

    Bekijk meerZie minder