Verzendzakken Plastic Envelop

De Verzendzakken Plastic Envelop of Opaque Messenger Enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van documentatie of kleine accessoires zonder de inhoud te tonen. In verschillende maten en met de mogelijkheid om te worden gepersonaliseerd met het logo, de naam of de kleuren van uw bedrijf, zijn deze Plastic Tassen met Lijm ideaal voor verzending met totale veiligheid.

Actieve filters

    Onze boodschappentassen garanderen vertrouwelijkheid, omdat ze ondoorzichtig zijn en de inhoud niet van binnenuit te zien is. Deze Verzend Tassen zijn ideaal voor volumineuze en lichte producten, ze zijn onbreekbaar en waterdicht, zodat de inhoud nooit nat of beschadigd wordt.

    Onze plastic boodschappentassen zijn ondoorzichtig, onbreekbaar en waterdicht, om een zending in alle vertrouwelijkheid en veiligheid te realiseren. Ze zijn uiterst resistent en zeer praktisch omdat ze twee matte ruimtes aan de voorzijde hebben om het adres van de afzender en de ontvanger gemakkelijker te kunnen opschrijven.

    En als dit niet het type plastic zak is dat u zoekt, aarzel dan niet om onze rubrieken van Zelfklevende Documentzakken, Vacuümzakken, PE Zakken met ZIP, PE Zakken met ZIP en Zak, PE Zakken met Schuifsluiting, BO-PP Zakken met Kleeflap of PE Zakken met ZIP en Schrijfbanden te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder