Bio Stokjes en Bestek Snack

Het biologisch afbreekbaar snackbestek heeft een belangrijke plaats in de verkooppunten van straatvoedsel en fastfooddiensten, waar allerlei soorten snacks kunnen worden geconsumeerd zonder de zorg voor het milieu uit het oog te verliezen. Verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren, nodigen wij u uit om ons assortiment van Biologisch afbreekbare Snackvorken te ontdekken, die een geweldige kwaliteit bieden tegen de beste prijs.

Actieve filters

    Onze Biologische Wegwerpbare Snack Vorken en Biologische Wegwerpbare Snack Stokjes zijn de populairste wegwerpplattegronden voor straatvoedselstands, voedingsvrachtwagens en fastfooddiensten vanwege de status van biologisch afbreekbaar platgoed. 

    Met een zichtbaar kleiner formaat zijn deze biologisch afbreekbare bestekken voor snacks ideaal voor de consumptie van alle soorten tapas zoals frieten, uienringen of groenten, op een comfortabele en eenvoudige manier.

    Gemaakt van hout en bamboe in verschillende kleuren, zullen onze Biologisch afbreekbare Minivorkjes en Biologisch afbreekbare Snack Stokjes u tijd en geld besparen omdat ze na gebruik klaar zijn om weggegooid te worden! Maar ondanks dat het een wegwerpproduct is, biedt ons biologisch afbreekbaar snoepgoed een benijdenswaardige kwaliteit. Heb je nog steeds twijfels?

    Als u op zoek bent naar andere soorten biologisch afbreekbare bestek, nodigen we u uit om andere onderdelen van onze eenmalige bestek te ontdekken, zoals onze houten bestek, PLA biologisch afbreekbare bestek, bamboe bestek en Bio Serveringsware.

    Bekijk meerZie minder