Papieren Bestekzakjes

De Kangoeroebestek Servetten voorkomen dat u het bestek in een servet moet wikkelen, verspil geen tijd met het bestek in uw zak te steken en u heeft uw tafelservies veel sneller en met een groot vleugje elegantie klaarliggen. In onze catalogus vindt u deze Cellulose Kangoeroes in verschillende kleuren, uitvoeringen en tekeningen, altijd spelend met de complete combinatie van uw tafel.

Actieve filters

  De papieren servetten zijn ideaal voor het geven van een gevoel van hygiëne, netheid en onderscheiding op evenementen waar elegantie wordt weerspiegeld in de tafel en het servies.

  Deze kangoeroeservetten worden gekenmerkt door hun hoge absorptiecapaciteit en hun zachtheid om aan te raken. Een ander voordeel van de Papieren Kangaroos is hun bestekbakje, omdat het een holte biedt waar het bestek binnenin wordt gepresenteerd, goed vastgemaakt en beschermd.

  Deze servetten zijn wegwerp-keukenaccessoires, zodat u ze niet hoeft te wassen of te strijken, u kunt ze vervangen en als ze klaar zijn, kunnen ze worden opgeborgen, waardoor ze een exclusieve service aan elke eethoek geven.

  Als u een vleugje elegantie aan uw restaurant wilt geven, moet u de bestekomhulsels met servetten gebruiken, met dit soort servetten om bestek te zetten voor meer hygiëne in uw bedrijf.

  Wanneer mensen een restaurant binnenkomen dat dit soort details verzorgt, zullen ze het zeker waarderen. De servetten om bestek te houden zijn een onderscheidend aspect in de horeca kan deze servetten te gebruiken om bestek te zetten dankzij de enveloppen van servetten voor bestek, krijgen in onze winkel servetten om bestek te verpakken en de snelste in het zetten van de tafel dankzij deze covers voor het bestek.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

   

  Bekijk meerZie minder