Papieren Servetten 20x20 Cocktail

De Papieren Cocktail Servetten is een formaat servet dat zeer geschikt is voor de bediening van glazen in caterings, recepties, feesten, cocktails en cafés. Het is de klassieke Cocktail servet van 20x20 opvouwbare ¼ en Tissue kwaliteit. Bij MonoUso vindt u deze Wegwerpbare Cocktail Servetten in verschillende kleuren en zeer aantrekkelijk. Ze zijn ideaal om op kleine tafels of in kleine ruimtes te plaatsen, zodat u ze zonder problemen kunt bereiken als er servetten nodig zijn. 

Actieve filters

  Cocktail Papieren Servetten zijn de typische servetten die gebruikt worden om drankjes of hapjes te serveren bij allerlei evenementen of in cafés.  Gemaakt van dubbellaags tissuepapier, wat ze een grote zachtheid, elasticiteit, volume, weerstand en een hoog absorptie- en reinigingsvermogen geeft, zijn deze Cocktail Paper Servetten, dankzij de afmetingen 20x20, de perfecte papieren servetten om te gebruiken in dit soort diensten en ook om in de bars te plaatsen. Het is heel normaal om ze te zien rusten in open dispensers, zodat de klant ze comfortabel kan meenemen. En vaak wordt het gebruikt als de typische onderzetter, omdat de afmetingen perfect passen in de basis van elke drank.

  Deze Tissue Cocktail Servetten zijn van zeer goede kwaliteit, en we hebben ze ook beschikbaar in verschillende kleuren: zalm, rood, blauw, bordeauxrood, oranje, zwart, geel en ook in ecologisch papier. Als u drankjes serveert met deze prachtige Cocktail Servetten geeft u een zeer zorgvuldig beeld van uw plaats.

  De Cocktail Servetten worden gepresenteerd in verpakkingen van 100 stuks en dankzij het brede assortiment aan kleuren kunt u kiezen wat u het beste bevalt of wat past bij het imago van uw bedrijf. Dit type servetten kan ook worden gepersonaliseerd, want ze worden op de bar of tafel van een willekeurige bar geplaatst en zijn een opvallende reclamedrager. Ze kunnen meestal worden bedrukt met 1 of 2 inkten.

  Dit type Cocktail Servetten zijn perfect voor allerlei evenementen waar hapjes, drankjes en dergelijke worden geserveerd. Erg handig voor als je tapas, montaditos of allerlei klein voedsel eet dat je met je handen eet. Met deze Wegwerpservetten die in contact kunnen komen met voedsel, kunt u het voedsel erop laten rusten en vervolgens zelf opruimen. En het zal de perfecte metgezel zijn voor elk glas, omdat het de condensatie van de vloeistof zal absorberen.

  Deze Papieren Tissue Servetten zijn ook interessant voor thuisgebruik, als je thuis een avond of cocktail gaat organiseren en een vleugje stijl en kleur wilt geven. Zonder twijfel zijn deze servetten voor eenmalig gebruik zeer veelzijdig in de wereld van de gastvrijheid: stijl, elegantie, kwaliteit, zachtheid en een hoog absorptie- en reinigingsvermogen tegen de beste prijs.

  Bied een goede service door te wedden op kleine details met deze Cocktail Servetten. En als u toch bezig bent, koop dan dispensers zodat uw klanten of gasten de servetten kunnen meenemen die ze nodig hebben voor hun gebruik. Bij MonoUso heeft u ze beschikbaar in roestvrij staal, hout en methacrylaat.

  Als dit niet de servetten zijn die u zoekt, neem dan een kijkje op onze website.  Hier vindt u een ruime keuze aan papieren servetten voor allerlei smaken en behoeften. U kunt kiezen voor de 14x14 zigzag Papieren Servetten, een ander van de meest gebruikte formaten in bars.  Als uw bedrijf servetten van hogere kwaliteit nodig heeft voor een lunch of diner, kunt u kiezen voor de elegante Kangaroo Airlaid Servetten of de Airlaid Premium Servetten om uw bedrijf een pluspunt in stijl te geven.  Als u een voordeligere versie nodig heeft, kunt u kiezen voor de papieren servethouder.

  Een heel universum van Papieren Servetten wacht op u bij MonoUso. Dit alles en nog veel meer in uw vertrouwde online winkel.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons papieren servetgedeelte.

  Bekijk meerZie minder