Papieren Servetten 14x14 ZigZag

14x14 Papieren servetten zijn de meest economische servetten en worden meestal gebruikt in bars of barterrassen. Ook, hoewel minder gebruikelijk, kunnen ze thuis worden gebruikt als je servetringen voor het gezin hebt. Deze Sulfite Servetten zijn algemeen bekend als ZigZag Paper Servetten, omdat ze in elkaar grijpen als je ze uit de servettendoos haalt. Deze wegwerpservetten zijn wit en hebben een dunne rand met een rode of blauwe opdruk op de rand. Als u ze liever in beide kleuren heeft, kunt u ook een pakket met alternatieve kleuren kopen.  

Actieve filters

  14x14 Papieren Servetten zijn een soort platte servetten die vooral worden gebruikt voor barautomaten, tafels en ook voor barterrassen.  Deze Sulphite Papieren Servetten zijn ideaal voor contact met voedsel, dus u zult ze in veel horecabedrijven zien. Ze zijn resistent en breken niet als ze nat worden door olie of vet uit voedsel. Daarom worden ze ook vaak gebruikt om voedsel op een bord te presenteren.

  ZigZag papieren servetten zijn een essentiële hulpbron voor elke bar, cafetaria of fastfoodlocatie, of zelfs voor elke gelegenheid die eenvoud en bruikbaarheid vereist. De 14x14 ZigZag Servetten zijn zonder twijfel een ideale keuze voor een veelvoud aan omstandigheden en zijn ook geschikt voor universele servethouders. Wat kunt u nog meer verwachten?  Ze zijn economisch, duurzaam, veelzijdig en bieden een kwaliteitsservice tegen lage kosten. Stop 14x14 papieren servetten in uw dispensers en uw klanten kunnen de servetten die ze nodig hebben comfortabel verwijderen.

  Deze ZigZag servetten zijn een eenvoudige, handige en zeer praktische oplossing om op de servettenhouders in uw winkel of zelfs thuis te plaatsen.  Als je thuis servetringen hebt, kunnen ze heel nuttig zijn voor allerlei soorten familiefeesten. Als u een verjaardag of een andere speciale gelegenheid thuis wilt vieren, wordt u met deze servetten meer dan bediend.

  Zijn dit niet de servetten die je zoekt? Bij MonoUso is er een ruime keuze aan papieren servetten die aan al uw wensen voldoen. U kunt de MiniServis 17x17 servetten in weefselkwaliteit kiezen als een van de meest gebruikte formaten in de catering. Als u een meer speciaal evenement wilt vieren, raden wij u de 20x20 Cocktail Papieren Servetten aan, of als uw bedrijf gewoon een hogere kwaliteit servetten nodig heeft, dan kunt u kiezen voor de elegante Kangaroo Airlaid Servetten.

  Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

  Bekijk meerZie minder